Apa iti da putere
Apa iti da putere

Apa iti da putere

Campania „Apa iti da putere” s-a nascut in contextul sustinerii echipei de rugby CSA STEAUA de catre La Fantana.

Rugbistii sunt sportivi masivi, adevarate masini consumatoare de energie, dar unele care functioneaza eficient pentru ca stiu sa alimenteze atat cat este nevoie pentru a functiona optim. Sunt un exemplu pentru fiecare dintre noi pentru disciplina, vointa si munca pe care o realizeaza zi de zi, in antrenamente si competitii, dar si pentru modul in care ei privesc hidratarea.

In lipsa apei, organismul nu mai reactioneaza normal, doar prin hidratare iti recuperezi puterea. Adevarul simplu si evident – Apa iti da putere!- a devenit conceptul campaniei La Fantana, prin care am urmarit sa proiectam asupra companiei o imagine mai prietenoasa, care sa reaminteasca intr-un mod neconventional obiectul nostru de activitate si sa vorbeasca despre importanta hidratarii.

Cele 6 clipuri video realizate cu ajutorul colegilor nostri, dar si cu sprijinul prietenului nostru blogger Chinezu, au ajuns la peste 800.000 de utilizatori unici. Clipurile au fost vizualizate de 300.000 ori si au fost inregistrate peste 13.000 shares, likes si comentarii.