Incepe Festivalul Classics for Pleasure, sprijinit de La Fântâna!

Incepe Festivalul Classics for Pleasure, sprijinit de La Fântâna!

 

Apa este combustibilul vieții – muzica, un combustibil al sufletului. Cele două elemente sunt imuabile ideii de umanitate. Ne alăturăm, din nou, în 2018, efortului anual al Elite Art Club UNESCO de a demonstra că muzica este pentru suflet ceea ce apa este pentru viață.

În anul Centenarului României, într-un prezent mai degrabă marcat de diviziuni și disensiuni decât de unitate în diversitate, ne bucură să sprijinim Festivalul anual Classics For Pleasure de la Sibiu - un eveniment care a demonstrat, de-a lungul existenței sale, un adevăr pe cât de evident, pe atât de ignorat, din păcate: muzica îi unește pe oameni, dincolo de orice alte diverențe, pentru că vorbește direct cu sufletul lor.

Ediția de anul acesta, a șaptea, va cuprinde trei seri de concerte – în 10, 11 și 12 august, organizate în Piața Mare din Sibiu, plus un concert de muzică barocă, susținut de Camerata Regală în Biserica Ursulinelor sâmbătă, 11 august. Puteți vedea programul Festivalului aici și urmări concertele în transmisie live aici.

Festivalul ne încântă cu atât mai mult cu cât are loc la Sibiu, un oraș de care suntem legați în mod special, inclusiv prin fabrica de îmbuteliere a apei de izvor de la Tălmaciu.

La Fântâna este mândră să fie parte a unui efort care îi aduce pe români împreună, în inima verii, în inima României!

 

Share: