KAFUNE - THE FUN COFFEE!
KAFUNE - THE FUN COFFEE!

KAFUNE - THE FUN COFFEE!

Suntem pe piață și suntem THE FUN COFFEE! 

KAFUNE, brandul de servicii de cafea pentru toate segmentele de piață – home, B2B și HoReCa – este pregătit să iasă în lume - și o face prin campania „The FUN Coffee”.

KAFUNE este o familie de blenduri de cafea, fiecare cu personalitatea și particularitățile sale. Am dezvoltat fiecare sortiment bazându-ne pe experiența unui producător de cafea de tradiție (peste 90 de ani de experiență!) și notorietate din Italia.

În mai bine de un an de experimente, teste, pregătiri intense, refaceri de proiect și perfecționări am dezvoltat șapte sortimente de cafea – AROMAO, INTENSO, ARABICA, FILTRO, RISERVA, FORTE și DECAF. Informații detaliate despre fiecare, precum și despre canalele de vânzări găsiți pe site-ul dedicat, www.kafune.ro.

Suntem acum opțiunea optimă pentru servicii de cafea „la cheie”, în care veți găsi cu siguranță un serviciu și o cafea care să vă satisfacă!

Vă invităm să urmăriți campania noastră de comunicare sub umbrela KAFUNE – the Fun Coffee și să aflați mai multe despre KAFUNE pe kafune.rolafantana.ro sau pe magazinul nostru online. Suntem, de asemenea, ușor de găsit în social media pe Facebook și Instagram