La Fantana isi testeaza preventiv toti angajatii de infectie cu Coronavirus
La Fantana isi testeaza preventiv toti angajatii de infectie cu Coronavirus

La Fantana isi testeaza preventiv toti angajatii de infectie cu Coronavirus

La Fântâna își testează toți angajații de infecție cu coronavirus

 

Suntem o companie care are în centrul activității sale un element vital – apa – ceea ce ne-a obligat dintotdeauna să acordăm prioritate zero pentru tot ce ține de siguranță și protecție. Încă de la începutul crizei sanitare mondiale ne-am asigurat că La Fântâna rămâne un loc protejat, pe cât e posibil, de amenințarea pandemiei.

 

Considerăm, de altfel, că e un gest de normală responsabilitate - atât față de colegii și de clienții noștri (cu care numeroși colegi de-ai noștri intră în contact proxim), cât și față de siguranța produselor și a serviciilor noastre - să nu facem niciun rabat de la rigoarea maximă în ce privește siguranța. Am investit și investim mulți bani, timp și alte resurse ca să ne asigurăm de asta.

 

De aceea am decis să efectuăm, regulat, teste Covid-19 pentru toți angajații La Fântâna. Angajații sunt testați în funcție de echipa din care fac parte, prioritare fiind echipele aflate în halele de producție și cele de logistică, mentenanță și vânzări (cele care intră în contact cu clienții și cu furnizorii noștri). Aceste echipe vor fi, de altfel, testate mai frecvent.

 

Testarea se face din fondurile noastre.

 

În cazul depistării vreunui caz pozitiv de infecție cu coronavirus, vor fi puse în aplicare procedurile stabilite de Direcția de Sănătate Publică (DSP) și vom urma întrutocmai etapele, însemnând:

- Comunicarea situației către DSP;

- Anchetă epidemiologică;

- Izolarea contacților direcți;

- Testarea contacților direcți de la locul de muncă.

 

Testarea tuturor angajaților vine în continuarea măsurilor luate încă de la începutul crizei sanitare globale:

- Dezinfectarea riguroasă, zilnic sau de câteva ori pe zi, a utilajelor și a vehiculelor cu care livrăm serviciile noastre;

- Dezinfectarea cu virucid , după fiecare tură, a spațiilor de producție cu ajutorul unor nebulizatoare profesionale de înaltă performanță;

- Lămpi UV în hale și pe holurile clădirilor de birou;

- Echipamente de protecție adecvate pentru colegi;

- Consumabile de dezinfecție la dispoziția tuturor.

Nebulizator

 

Ne folosim de ocazie ca să amintim tuturor că regulile de bază de protecție împotriva contaminării cu Sars-CoV-2 sunt și ușor de respectat, și absolut vitale în această perioadă: purtatul măștii pe nas și gură în spațiile publice, igiena riguroasă a mâinilor, evitarea aglomerațiilor și menținerea unei distanțe fizice sigure față de ceilalți.

 

Rămânem optimiști, dar prudenți și facem tot ce putem pentru siguranța tuturor colegilor.