La Fântâna se simte și acasă, și la birou la ROFMEX

La Fântâna se simte și acasă, și la birou la ROFMEX

Pe 9 noiembrie începe ROFMEX (Romanian Facility Management Experience Days) 2017, cel mai important eveniment din centrul și estul Europei dedicat industriilor și serviciilor de Facility Management. Pentru cine nu știe, expresia „facility management” reunește tot ceea ce ține de dotarea și administrarea spațiului construit – de la echipamente și servicii de curățenie, alpinism utilitar, servicii de pază și securitate la... apa și cafeaua pe care le bei sub un acoperiș.

Este locul perfect în care ne putem exprima misiunea și viziunea de business – servicii de hidratare cu apă și cafea, menite să ușureze și să înfrumusețeze viața oamenilor.

La Fântâna, partener al evenimentului, este prezentă la ROFMEX cu un stand de prezentare, menit să ofere o viziune a două dintre cele trei mari categorii de piețe cu care se află în dialog: acasă și la birou.

Standul prezintă simbolic locul și rolul serviciilor de apă și cafea în cele două contexte în care cei mai mulți dintre noi își petrec o zi obișnuită – acasă și/sau la locul de muncă. Echipamentele de apă și cafea, practice, ergonomice, utile și, nu în ultimul rând, estetice își găsesc locul potrivit în viața noastră de fiecare zi.

Vizitatorii și participanții la ROFMEX se pot, de asemenea, bucura de gustul cafelelor KAFUNE și de apa minerală naturală La Fântâna, grație punctelor de servire și a barului nostru central.

Share: