O oferta curata ca apa
O oferta curata ca apa

O oferta curata ca apa

„- Buna ziua. Oferta noastra de purificatoare de apa...

       - Purificatoare? Adica sa le dau angajatilor apa de la robinet? Nu e buna aia, nu pot sa le dau asa ceva…”

Un om de vanzari bun cunoaste produsul sau serviciul pe care il ofera clientului, are incredere in el, il foloseste chiar. Dar una din cele mai mari piedici pe care le poate intalni e neincrederea in ceva ce nu e foarte bine cunoscut si testat in piata.

Voi, managerii care discutati cu echipa de vanzari La Fantana, aveti incredere in purificatoarele de apa?

Noi va spunem ca aveti toate motivele: 4 filtre de buna calitate, experienta pe piata, perioada de testare gratuita si un test neasteptat de simplu.

Cele 4 filtre imbunatatesc semnificativ calitatea apei de la robinet. Fara sa intram in prea multe detalii tehnice trebuie sa stiti ca aparatele La Fantana „prind” impuritati pana la diametrul de un micron, orice, de la nisip, pana la rugina. Filtrul de carbon din aparat elimina clorul, solventii si pesticidele si alte substante chimice. Si daca 1 micron vi se parea prea mult, ultrafiltrul din aparat retine chiar si microorganismele patogene (a se citi virusi, microbi, bacterii) de 0,1 microni. La sfarsit obtinem o apa curata, fara gust si miros de clor, fara elemente nocive. Pe testate..

Facem descrierea asta cu certitudine. Dincolo de specificatiile tehnice verificate de autoritati independente, pur si simplu avem experienta din piata. Prin purificatoarele noastre trec 140 de milioane (da, milioane!) de litri de apa anual. Avem mii de clienti care le folosesc si feedback-ul managerilor care au facut decizia de achizitie dar si al angajatilor e foarte bun. Teama de apa de la robinet s-a risipit.

Dar dincolo de scris e testul real, testul pe bune, asa cum ne place sa ii spunem. Asa ca va invitam sa cereti un purificator pentru o testare gratuita timp de o saptamana. Puneti-va un pahar de apa, mirositi si beti. Mai simtiti gust de apa de la robinet? Dincolo de orice am scrie in astfel de articole, testul dumneavoastra, al celor care isi asuma responsabilitatea pentru apa de baut a angajatilor din companie este cel mai important.

Deci… Voi aveti incredere in purificatoarele de apa?

Si daca aveti nevoie de argumente de buiness, de beneficii precum costul unic lunar, lipsa spatiului de depozitare si altele, avem un infografic pentru cei care iau deciziile de achizitii.