SEARĂ LA FÂNTÂNA LA FESTIVALUL „CLASSICS FOR PLEASURE” DE LA SIBIU
SEARĂ LA FÂNTÂNA LA FESTIVALUL „CLASSICS FOR PLEASURE” DE LA SIBIU

SEARĂ LA FÂNTÂNA LA FESTIVALUL „CLASSICS FOR PLEASURE” DE LA SIBIU

Pe 14, 15 și 16 august 2017, Piața Mare din Sibiu va fi capitala muzicii în România – pentru că acolo are loc a zecea ediție a festivalului „Classics for Pleasure”, organizat de Elite Art club Unesco în parteneriat cu La Fântâna.

Excelența și succesul reprezintă, împreună, unul dintre motivele – dragostea pentru muzică fiind principalul – pentru care am am ales să sprijinim acest eveniment, prin două concerte care ilustrează argumentul de mai sus.

Madrigalul „Marin Constantin” este sinonim cu excelența în muzica corală și un reper internațional în domeniu, iar sub conducerea Annei Ungureanu a renăscut, practic, mai puternic și mai viu ca nicicând. Repertoriul ales pentru concertul pe care Corul Madrigal îl va susține în Biserica Ursulinelor din Sibiu, chiar de Adormirea Maicii Domnului combină piese sacre și profane din repetoriul renascentist și preclasic european, dar și compoziții sacre și laice din muzica românească.

Bucurați-vă chiar aici de una dintre bijuteriile muzicale cu care ansamblul condus de Anna Ungureanu va lumina arcadele Bisericii Ursulinelor.

 

 

Camerata Regală, un ansamblu mereu tânăr prin structura sa, dar și o sursă inepuizabilă de talent și prospețime creatoare, a devenit un nume puternic în România și un reper al succesului în muzica clasică. Camerata Regală va susține al doilea concert al serii La Fântâna din cadrul festivalului Classics for Pleasure, cu un recital 100% Beethoven, ce include uvertura operei Coriolan și Simfonia a VII-a.

Urmăriți aici o înregistrare cu Camerata Regală interpretând Beethoven, care sperăm să vă deschisă apetitul pentru a veni de Sfânta Marie Mare la Sibiu, să vă bucurați de muzică!