Cariere La Fantana

Bine ai venit pe Pagina de Cariere a companiei La Fantana! In aceasta sectiune gasesti posturile vacante din cadrul companiei si daca indeplinesti cerintele pentru postul dorit, te rugam sa aplici iar noi te primim cu bratele deschise. In "La Fantana" vei gasi oameni calzi si saritori cu care vei lega prietenii, dar si adevarati profesionisti care fac totul cu placere, implicare si responsabilitate. Vei avea parte din prima zi de o experienta "Wow!" care te va determina sa ramai alaturi de noi pentru totdeauna :) Asteptam cu drag aplicatia ta ca sa te poti convinge ca avem dreptate.

Sofer distributie apa - Bucuresti si Timisoara

Daca ai experienta in distributie (duba 3,5 tone), te asteptam sa te alaturi echipei de logistica.

Detalii job
Distributie apa in zona alocata.

Candidatul ideal

- studii medii absolvite; - permis de conducere categoria B (minim 1 an, fara incidente majore); - experienta in distributie marfuri (masina 3,5 tone) reprezinta un avantaj; - capacitate de asimilare rapida, respectarea termenelor limita; - rezistenta la efort fizic; - disponibilitate pentru program full-time de luni pana vineri.

Descrierea jobului

- livrarea produselor companiei catre clientii din zona alocata; - incasarea debitelor de la clienti in conformitate cu facturile emise (atunci cand este cazul); - mentinerea unei bune relatii cu clientii din portofoliu.

Incarca CV-ul tau

Reprezentant vanzari - Buzau

Daca esti ambitios, comunicativ si ai abilitati de negociere ca nimeni altul, atunci in mod sigur vrem sa te cunoastem.

Detalii job
Activitatea presupune administrarea portofoliului de clienti alocat si mentinerea unor relatii profesionale cu acestia.

Candidatul ideal

- experienta in vanzari constituie avantaj; - studii superioare in curs/absolvite; - permis dе conducere categoria B (fara incidente majore); - cunostinte MS Office; - orientare catre atingerea obiectivelor; - atentie la nevoile clientului; - fluenta si corectitudine in exprimare; - abilitati dе prezentare si negociere; - tinuta prezentabila (office).

Descrierea jobului

- administrаreа portofoliului de cliеnti аlocat; - mentinеrеa unor rеlatii profеsionаle аpropiаte cu аcestiа; - vizitarea acestora in vedеreа stabilirii termenelor de plata (incasari) si/sau rezolvarii diverselor situatii; - prospectarea si identificarea de noi clienti; - identificarea persoanelor de decizie si stabilirea de intalniri; - promovarea imaginii si a serviciilor companiei; - negocierea si incheierea vanzarii cu clientii.

Incarca CV-ul tau