Companie

Abonament cafea la birou
Am creat abonamentele personalizate de cafea având în minte așteptările clienților. Pachetele noastre de servicii complete includ cafea, echipamente, livrare, mentenanță și service. Selecționăm atent produsele și le livrăm alături de o serie de beneficii adiționale, pentru a-ți eficientiza costurile. Prețurile abonamentelor diferă în funcție de cantitatea de cafea livrată lunar, respectiv numărul și tipul sau tipurile de aparate date în folosință.
Dozatorul de apa cu bidon de 19 litri este livrat de La fantana oriunde in Romania. La fantana este principalul furnizor de servicii de aprovizionare cu apa pentru companii si pentru persoane fizice. Cu o experienta de peste 17 ani in servicii de livrare apa, am dezvoltat o serie de optiuni pentru orice tip de companie: apa imbuteliata in bidon de 19 litri disponibila prin dozator de apa, watercoolere, purificatoare pentru apa si apa imbuteliata la cutie.

Solicita o intalnire cu reprezentantii nostri pentru a stabili impreuna nevoile companiei tale si solutia care ti se potriveste cel mai bine. Iti vom prezenta modul in care asiguram servicii complete, de la watercoolere in custodie, livrarea gratuita in cazul bidoanelor de apa, service, mentenanta si igienizare periodica, precum si produse complementare si accesorii. La acestea se adauga buletinele de analiza pentru fiecare lot de apa sau pentru apa disponibila prin purificatoare.

livrare rapidă
livrare rapidă
derulăm peste 370.000
de livrări în fiecare an 
apă atent verificată
apă atent verificată
2 laboratore interne
de testare a calității apei 
3.000.000
3.000.000
de români se hidratează
cu apa La Fantana