Cafea boabe espresso Kafune

Cafea boabe espresso Kafune

KAFUNE este inspirată din ritmul vieții trăite cu poftă pe meleaguri însorite din Brazilia, unde fiecare zi e o mângâiere blândă-aspră. Viața este trăită cu tot ce are ea! Gustul său are o efervescență de arome care te energizează și te face să te simți liber. Te cheamă să-ți abandonezi constrângerile, iar cadența tobelor și a pașilor de samba te inspiră să îți găsești propriul ritm. Este cuceritoare, tonică și întotdeauna interesantă.

Mirosul de cafea proaspăt râșnită este, probabil, cel mai iubit din lume. De aceea păstrăm prospețimea bine închisă în boabe pentru ca tu să o descoperi doar atunci când le râșnești pentru a-ți pregăti cafeaua. Regăsește câte o nouă experiență în fiecare pungă cu cafea boabe KAFUNE, selectate, prăjite și combinate cu pricepere și pasiune de către talentații experți italieni.

Lapte condensat Kafune

Laptele UHT condensat, cu 10% grasime, partenerul preferat al cafelei care te alimenteaza cu energie la birou.

Biscuitul Kafune

Adauga savoarea de acasa cafelei de la birou cu biscuitul Kafune, copt dupa o reteta "ca la mama".

Zahar Kafune

Alegerea clasica pentru a va indulci cafeaua, in pliculete sigilate a cate 5 grame, alb sau brun.

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.