Implicare

Suntem o companie romaneasca care exista si este fundamentata pe resurse autohtone. Ne dorim sa sustinem valorile si spiritualitatea romaneasca pentru ca fac parte din noi si au contribuit la ceea ce suntem astazi. Avem un angajament de a sustine un stil de viata sanatos si activ, cu grija fata de fiecare consumator, precum si fata de cei care au nevoie de sprijin. In acelasi timp sustinem performanta, ca valoare care se afla la temelia La Fantana.

 

1. Clubul „Fanbook – Izvoarele istoriei” initiat si sustinut de catre La Fantana propune adolescentilor din Brasov un mod practic de întelegere a istoriei

Obiectivul proiectului este de a dezvolta copiilor si adolescentilor obiceiul de a citi o carte pe luna si de o aborda prin discutii libere între ei si alaturi de istorici, scriitori, arheologi si profesori.

2. “Fanbook – Izvoarele istoriei”, initiat si sustinut de catre La Fantana, s-a lansat in Cluj

Autori, istorici, arheologi si profesori propun adolescentilor o noua abordare a lecturii si o modalitate placuta de invatare a istoriei prin stimularea spiritului critic si a schimbului de idei.

‚Äč3. Clubul de lectura Fanbook reuneste copiii in jurul cartilor de istorie sub tema „Izvoarele istoriei”, modul initiat si sustinut de catre La Fantana

Incepand din octombrie 2015, in Bucuresti, Brasov, Sibiu si Cluj, autori, istorici si arheologi discuta liber cu copiii despre istorie.

4. La Fantana sustine programul “Start Campioni la Triatlon” al Federatiei Romane de Triatlon 

Federatia Romana de Triatlon a lansat  „Start Campioni la Triatlon”, programul national de selectie si pregatire a tinerilor sportivi cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani.