Apa La Fantana

Laborator

La Fantana detine propriile laboratoare de analiza fizico-chimica si microbiologica a apei, cate unul pentru fiecare dintre cele doua fabrici, din Bucuresti si Sibiu.  

Laboratoarele sunt autorizate de catre Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor si sunt certificate ISO 9001 si ISO 22000.

Testam fiecare lot de apa care iese pe poarta fabricii prin planuri de monitorizare si control stricte, conform normelor de siguranta alimentara ISO 22000. Lunar efectuam in medie 15000 de teste fizico-chimice si microbiologice, adica aproximativ 700 de determinari zilnice care au ca scop verificarea parametrilor de calitate a apei. Ne asiguram astfel ca apa care ajunge la clienti este sigura pentru consum si parametrii se incadreaza in reglementarile legale.

In plus, compania realizeaza extern analize lunare ale loturilor de apa in laboratoarele Directiilor de Sanatate Publica din Bucuresti si Sibiu si la 8 luni la LAREX, laborator al Oficiului pentru Protectia Consumatorului, in cadrul auditurilor pentru validarea marcii de Produs testat LAREX. 

Orice client La Fantana poate solicita gratuit testarea apei. Peste 100 de probe de apa sunt analizate la cererea clientilor in fiecare luna, fiind supuse la peste 1500 de teste. In urma acestor teste clientii vor fi consiliati in legatura cu solutia viabila de aprovizionare cu apa buna pentru consum pentru fecare situatie in parte, ca rezultat al testelor de laborator.

 

Apa la bidon

Numele La Fantana este sinonim cu „apa la birou” sau „watercooler” in Romania, fiind cel mai important furnizor de apa imbuteliata pentru companii pe piata locala. 

Apa proaspata La Fantana este imbuteliata in conditii de siguranta in bidoane sterilizate si disponibila pentru consum prin watercoolere. 

Pentru mai mult de 3 milioane de angajati din Romania si Serbia, La Fantana este principala sursa de hidratare pe parcursul zilei. Pentru cele circa 45.000 de companii client din Romania si Serbia, compania este furnizorul care le permite sa aiba grija de angajati printr-un pachet complet de servicii. 

 

Apa la cutie

Apa de izvor captata din Talmaciu, judetul Sibiu, este oferita de La Fantana intr-un ambalaj sigur si doua variante de consum.  

Apa este imbuteliata intr-o cutie cu sistem special, care nu permite contactul cu aerul, continutul fiind astfel protejat de microorganisme. 

Cutia poate fi amplasata pe un suport metalic ergonomic sau intr-un mini watercooler, inovatie La Fantana premiata in 2010 cu Best Innovation&Design de catre European Bottled Water Association.