Clienții noștri

Apreciem încrederea pe care ne-o acordă clienții și ne bucurăm că îi putem servi în fiecare zi. 

Pentru mulți, suntem cei care le aduc apa și cafeaua, de ani de zile, acasă sau la locul de muncă. Ne dorim să fim furnizorul preferat pentru toți clienții, într-un parteneriat pe termen lung. 

SYKES ENTERPRISES EASTERN EUROPE S.R.L.

SYKES este o companie pentru care confortul si bunastarea angajatilor sunt extrem de importante, astfel ca ne dorim sa oferim acestora o apa curata, proaspata si din surse sigure, asa cum este apa partenerului nostru “La Fantana”. Colaborarea cu “La Fantana” este una frumoasa si dorim sa le multumim pentru implicarea de care dau dovada, pentru faptul ca au fost flexibili in derularea contractelor dupa izbucnirea pandemiei si pentru ca ne putem baza pe ei in orice situatie.
 
Diminetile la birou nu ar fi fost la fel de revigorante fara un pahar de apa “La Fantana”, care ne oferea energia si hidratarea de care aveam cu totii nevoie intr-o zi agitata de munca. Cu zambete si o usoara nostalgie, ne amintim de zilele in care angajatii SYKES lucrau de la birou si socializau cu un pahar de apa “La Fantana” in mana, astfel ca nu putem sa nu asociem acele momente minunate in care eram cu totii fizic zi de zi impreuna, cu furnizorul nostru de apa potabila.
 
SYKES promoveaza un stil de viata cat mai sanatos, iar “La Fantana” a adus o contributie semnificativa si valoroasa in directia aceasta. 
Un citat care ne-a inspirat in alegerea acestei colaborari a fost cel al lui Leonardo da Vinci: ”Apei i-a fost data puterea de a deveni seva vietii pe pamant!“
 
Suntem incantati de colaborarea pe care o avem cu “La Fantana” si ne dorim sa ramana la fel de fructuoasa ca si pana acum!

Dallmayr Vending & Office SCS

Un partener de incredere care nu a dezamagit niciodata. Calitatea serviciilor este ireprosabila si putem spune ca reprezentantii La Fantana s-au adaptat mereu nevoilor noastre. 

Nu putem vorbi decat la superlativ de cei de la “La Fantana” in ceea ce priveste produsele si serviciile acestora. Suntem impresionati de solutiile inovative si moderne pe care ni le prezinta cu mult profesionalism.

SCHLUMBERGER ROMANIA

Va multumim pentru calitatea serviciilor oferite de compania Dvs. Apreciem serviciile Dvs, foarte eficiente, nivelul de detaliere și responsabilitatea pe care ați demonstrat-o si felul in care va desfasurați activitatea in ansamblu. Livrarile sunt primite intr-un timp foarte scurt si puteti rezolva rapid si cu profesionalism, orice problema aparuta.

Reprezentant Affidea

Apa este sursa vietii. Apa ia forma recipientului in care este pusa.

Pentru ca in Affidea Hiperdia tratam pacientii si le imbunatatim calitatea vietii,

avem multe in comun cu La Fantana, fiindca ei livreaza viata si noua ne place forma in care e livrata.

Va multumim pentru colaborarea din trecut, prezent si, cu siguranta, viitor.