Mai e puțin până la Black FRIDAY
Mai e puțin până la Black FRIDAY

Știm că pregătirea pentru Black Friday e o misiune care de multe ori te stoarce de energie.
De aceea, pentru tine și toți colegii tăi, am pregătit o ofertă specială, de pre-BLACK FRIDAY.

Între 31 octombrie și 7 noiembrie ia-ți abonamentul anual* și La Fântâna îți oferă 
o lună gratuită pentru serviciile hidratare la birou în sistem watercooler sau purificator și 
8% discount la abonamentul de cafea*.

Solicită ofertă personalizată!

Suntem nr. 1 în România în servicii profesionale de apă și cafea. Indiferent de nevoia dumneavoastră în ce privește aprovizionarea cu apă de băut și/sau cafea, în urma unei discuții vom veni cu o soluție care să satisfacă această nevoie.

Vorbim de soluții standard sau semnificativ mai complexe, solutii de aprovizionare cu apă îmbuteliată la bidoane de 19 litri sau apă filtrată.

Dozatorul semi-autonom cu bidon - numit generic „watercooler” - este soluția clasică (și, în multe cazuri, optimă).

Dozatorul cu sistem de filtrare de tip Point Of Use (POU), cunoscut și ca „purificator” - este eficientă de aprovizionare cu apă de băut în spații închise precum birouri, cabinete, instituții ori sedii de organizații.  Dozatoarele POU filtrează eficient apa din rețea și o livrează rece, fierbinte sau la temperatura camerei și, la unele modele, și carbonatată.

Oferim servicii de hidratare in cadrul abonamentului  pentru toate tipurile de companii din România, iar când spunem „servicii”, ne referim la:

  • Un interviu prealabil și o vizită la sediul clientului prospectiv, în care prefigurăm serviciul în sine (volume de consum pe baza numărului de persoane care vor accesa dozatoarele, numărul și tipul de dozatoare necesare, amplasarea acestora ș.a.m.d.);
  • Livrarea la sediul clientului a dozatorului/dozatoarelor necesare, racordarea la rețea și instalarea acestora și un training de utilizare și mentenanță pentru angajații desemnați de client să supravegheze funcționarea serviciului;
  • Verificarea periodică a dozatoarelor, asistență tehnică rapidă sau înlocuirea acestora în cazul apariției unor probleme de funcționare.

 

Serviciile de cafea KAFUNE pentru persoane juridice (B2B) sunt personalizabile în funcție de nevoile și de dorințele clientului. Sub forma unui abonament, oferim în custodie aparate semiprofesionale și profesionale de cafea și livrăm periodic cafeaua în cantitățile convenite.

Puteți alege din opt blenduri de cafea KAFUNE, create și fabricate de experți din Italia, fiecare având personalitatea și calitățile sale. Echipamentele diferă, de asemenea, în funcție de nevoi și de cafeaua/cafelele alese.

 

* Oferta se aplică doar societăților care nu au contracte active cu La Fântâna
* Oferta se stabilește conform Politicii comerciale La Fântâna