Termeni și condiții

Termeni si conditii utililzare site - www.lafantana.ro

 

1. Definiții:

Site-ul www.lafantana.ro (denumit in continuare “Site-ul”) este proprietatea S.C. La Fantana S.R.L. (denumita in continuare “La Fantana”), cu sediul social în Bucureşti, str. Gării Obor, nr. 8C, sector 2, cod unic de înregistrare 35534516, atribut fiscal RO, înregistrată la ORCMB sub nr. J40/31198/2016

Site-ul reprezinta un instrument de prezentare gratuita a produselor, evenimentelor, actiunilor comerciale si serviciilor oferite de La Fantana, prin accesarea/utilizarea acestuia.

În acest document, prin termenul de "Site(-uri)" se înțelege și se face referință la orice parte a Site-ului(-urilor) enumerate(e) și/sau a conținutului acestuia sau a acestora.

Utilizatorul site-ului orice persoana fizica sau juridica vizitator al Site-ului, care va avea posibilitatea de a se informa cu privire la produsele, serviciile, actiunile comerciale ale La Fantana si de a realiza comenzi online (achizitii online).

Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul Site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Continutul site-ului: toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice, elemente de grafica WEB, grafice, simboluri, programe si orice alte date.

2. Utilizarea Site-ului. Continutul.

2.1. Continutul Site-ului este proprietatea La Fantana si a societatilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut. Acesta poate fi preluat, difuzat, vandut sau transferat in orice mod numai cu acordul scris al La Fantana.

2.2. Continutul Site-ului este protejat de legislatia privind dreptul de autor si drepturile conexe.

2.3. Folosirea fara acordul La Fantana a oricaror elemente din continutul site-ului atrage raspunderea Utilizatorului, conform legislatiei in vigoare.

2.4. Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica si juridica, alta decat La Fantana se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, La Fantana nefiind in niciun fel raspunzator de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

2.5. Utilizatorilor acestui Site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat Site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal, incalca drepturile de proprietate intelectuala, este contrar bunelor moravuri sau ordinii publice.

2.6. La Fantana are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe Site, nefiind raspunzatoare in niciun fel pentru orice fel de daune produse ca urmare a unui tip de comunicare din categoria celor mentionate anterior.

2.7. La Fantana isi rezerva in orice moment, fara un anunt prealabil, urmatoarele drepturi:

- de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste Continutul site-ului;

- dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu;

- dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de utilizare site si orice alte conditii comerciale;

2.8. La Fantana nu isi asuma raspunderea pentru:

- intarzierile sau imposibilitate de accesare/utilizare a site-ului,

- modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului, in tot sau in parte,

- modificarea sau stergerea materialelor publicate pe site.

3. Utilizarea/accesarea Site-ului www.lafantana.ro. Inregistrarea pe Site

3.1. Prin utilizarea/accesarea site-ului www.lafantana.ro, toti Utilizatorii confirma in mod expres faptul ca au luat cunostinta si sunt de acord cu Termenii si Conditiile prezente 3.2. Utilizarea site-ului www.lafantana.ro de catre Utilizatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.

3.3. Pentru utilizarea serviciilor oferite de site – daca este necesara completarea unui formular de inscriere, crearea unui cont, obtinerea unui “nume de utilizator” si a unei parole – Utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date exacte si complete conform formularului de inregistrare si sa reinnoiasca, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi exacte si complete.

3.4. Utilizatorilor le este in mod expres interzis sa foloseasca date false sau sa transmita, in mod nelegitim, mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati.

3.5. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terti sau a nerespectarii de catre Utilizatori a modului legal de utilizare a site-ului, La Fantana nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele ce pot aparea.

3.6. In cazul furnizarii de informatii inexacte sau incomplete, La Fantana isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul Utilizatorilor si sa refuze toate incercarile de folosire a serviciilor Site-ului. 3.7. Orice incalcare a acestor reguli poate fi semnalata la adresa: contact@lafantana.ro

4. Limitarea/anularea dreptului de accesare/utilizare a site-ului

4.1. La Fantana isi rezerva dreptul fara obligativitatea notificarii prealabile:

- de a intrerupe furnizarea site-ului (integral sau partial), in orice moment,

- de a anula/sterge, in orice moment, orice cont si/sau de a limita accesul oricarui Utilizator la contul sau si/sau la site (spre exemplu, daca se constata incalcarea de catre Utilizatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, daca apar probleme de natura tehnica sau de securitate, etc.).

- de a restrictiona dreptul Utilizatorilor site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este ilegal, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, etc.

5. Mărci Comerciale, Drept de Autor și Software

5.1. “La Fantana" și alte semne, logo-uri sunt mărci înregistrate ale La Fantana SRL.

5.2. Mărcile comerciale ale la Fantana nu pot fi utilizate în legătură cu orice produs sau serviciu care nu este legat de La Fantana, cu excepția cazului în care se obține în prealabil o autorizatie în scris din partea La Fantana.

5.3. Toate celelalte mărci comerciale care nu sunt deținute de La Fantana, dar care apar pe acest Site sunt proprietatea titularului lor care poate sa fie sau nu in relatii contractuale cu La Fantana si/sau afiliatii acesteia

5.4. Dacă nu este altfel prevăzut, Site-ul, inclusiv tot conținutul acestuia, cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio, precum și alte aspecte legate de site si respectiv de conținut, sunt protejate de legislatia drepturilor de autor și proprietate intelectuală în vigoare și reprezintă proprietatea La Fantana sau a furnizorilor conținutului respectiv.Toate aceste drepturi sunt rezervate.

5.5. Postarea de catre Utilizatori pe Site nu constituie o derogare a noastră la orice drept asupra sau în legătură cu Site-ul. În afara celor acordate în mod expres în prezentul document, nu dobândiți nici un drept, titlu sau interes asupra sau în legătură cu Site-ul nostru.

5.6. Toate programele software utilizate pe acest Site sunt proprietatea La Fantana. Tot conținutul software-ului, elaborarea acestuia și software-ul în totalitate sunt protejate de legislatia privind dreptul de autor. Orice altă utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afișarea sau executarea conținutului acestui site nu sunt permise fără obținerea consimțământului prealabil scris al La Fantana

6. Comunicarea de evenimente si actiuni comerciale

6.1. La Fantana poate derula in orice moment campanii de publicitate si/sau actiuni comerciale in orice sectiune din site. Campaniile si actiunile promotionale derulate nu necesita acordul Utilizatorilor site-ului.

6.2. Modificarea oricaror elemente incidente campaniilor de publicitate si/sau promotiilor nu necesita sub nicio forma acordul Utilizatorilor, putand fi realizata oricand, fara nicio notificare prealabila.

7. Contact, Comunicări Scrise, Notificări. Reclamații

7.1. Vă putem contacta prin poștă, e-mail, mesaje scurte (SMS), notificări alertă sau telefon sau vă oferim informații prin postarea acestora pe Site-ul nostru.

7.2. Vă putem trimite o notificare individuală fie la adresa de e-mail sau adresa poștală furnizate sau în caz de notificare generală trimisă tuturor Utilizatorilor sau clienților noștri prin postarea de informații pe Site-ul nostru într-un mod corespunzător.

7.3. Toate notificările dvs. adresate nouă trebuie să fie efectuate in scris, inclusiv prin e-mail la adresa contact@lafantana.ro.

7.4. Dacă aveți întrebări sau reclamații privind termenii și condițiile noastre, un produs, serviciu La Fantana sau orice alt aspect, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți la datele de Contact furnizate pe site.

8. Excludere și Limitarea Răspunderii La Fantana

8.1. Sub rezerva următoarei secțiuni, noi, în propria noastră capacitate și în numele afiliaților noștri, excludem orice răspundere (fie pe bază de contract sau pe orice altă bază) care decurge din sau în legătură cu accesul sau utilizarea Site-ului nostru sau oricărui site web cu care este legat, în măsura permisă de legislația în vigoare. Această excludere se aplică, dar nu se limitează la:

- daune cauzate de indisponibilitatea Site-ului sau a defectelor tehnice ale Site-ului

- pierderea de date;

- pierderi cauzate de atacul de tip refuz serviciu, viruși sau alte materiale dăunătoare tehnologic;

- pierderea de venituri sau profit sau de economii anticipate;

- pierderi rezultate din împrejurări independente de voința noastră rezonabilă și pierderi care nu sunt previzibile în mod rezonabil.

9. Protectia datelor personale si confidentialitatea datelor

9.1. Operatorul datelor cu caracter personal colectate prin acest site este La Fantana in baza notificarii depuse la ANSPDCP si a inregistrarii sale ca operator de date, inregistrare inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. 11451/2009.

9.2. Datele obtinute de catre La Fantana, in cursul navigarii pe Site, prin completarea chestionarului de catre dumneavoastra sau prin participarea la campanii promotionale, pot fi prelucrate, dupa caz, in scopul acordarii de premii, in scop statistic si/sau de marketing de La Fantana si afiliatii acesteia, cu respectarea confidentialitatii si securitatii datelor. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra sunt administrate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

9.3. Potrivit legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de La Fantana ( drept de acces). Aveti, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor, la cerere si in mod gratuit: dupa caz, puteti solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. De asemenea, aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

9.4. Totodata, aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

9.5. Cererea dumneavoastra scrisa trebuie sa fie datata si semnata, sa precizeze adresa (este acceptata inclusiv o adresa de email) la care subscrisa urmeza sa va comunice un raspuns, si sa ne fie transmisa pe adresa sediului social din Bucureşti, str. Gării Obor, nr. 8C, sector 2. Vom raspunde cererii dvs. in termen de 15 zile de la data primirii acesteia.

10. Diverse

10.1. Renunțare: Nici o renunțare a noastră de la oricare dintre prevederile acestor Termeni de Utilizare nu va produce efecte dacă nu se specifică în mod expres că este o renunțare și dacă nu sunteți notificat în scris.

10.2. Nulitate: În cazul în care orice autoritate competentă decide că oricare dintre dispozițiile acestor Termeni de Utilizare este invalidă, ilegală sau inaplicabilă conform legii aplicabile, această dispoziție va fi modificată și interpretată astfel încât să se realizeze cel mai bine obiectivele dispoziției inițiale în măsura permisă de lege. Restul dispozițiilor vor rămâne în vigoare.

10.3. Integralitate Acord: Acești Termeni de Utilizare conțin întreaga înțelegere dintre dumneavoastră și noi cu privire la utilizarea Site-ul nostru. Nici o expunere sau declarație, orală sau scrisă, care nu este inclusă în Termenii de Utilizare nu va fi obligatorie pentru dumneavoastră sau pentru noi dacă nu a fost convenită de comun acord în scris între dvs. și noi.