Gama Premium La Fântâna
Când îți întâmpini clienții
sau partenerii de business,
le oferi elegant…
O cafea care practic semnează contracte?
Un pahar cu apă care clarifică toate nelămuririle?
O combinație premium cu amândouă?
Cere detalii
Clienții, partenerii, echipa ta. Biroul tău.
Doar La Fântâna Premium se potrivește în peisaj.
High Tech
pentru performanță pe măsură.
Îți servești partenerii sau clienții cu un pahar de apă – rece sau la temperatura camerei, plată sau carbogazoasă? Gama de watercoolere La Fantana Premium transformă experiența pe care o oferi, printr-un sistem integrat de carbonatare a apei
Integrare în design.
Ce transmiți celui care îți intră pentru prima dată în birou? Cum comunici despre tine, despre calitatea muncii tale? Uneori, cele mai eficiente mesaje sunt nonverbale – pentru asta, fiecare detaliu trebuie să se potrivească în povestea biroului tău. Variantele de watercooler La Fantana Premium se integrează discret și elegant, adaptându-se la suprafețele pe care alegi să le așezi.
Cafeaua perfectă
se ascunde sub un design subtil
Tu, împreună cu echipa, clienții și partenerii tăi, meritați un moment elegant alături de fiecare ceașcă de cafea KAFUNE! Prepară un espresso clasic italienesc sau diferite rețete cu lapte, folosind touchscreenul de selecție al unui aparat perfect integrat într-un context premium. Poți alege espressorul care se potrivește nevoilor și obiceiurilor tale (capsule sau boabe de cafea), toate cu promisiunea unei tehnologii avansate îmbrăcate în haine elegante!
Cere detalii
Echipamentele La Fantana Premium aduc și eleganță, dar și varietate în birou. Poți alege designul și tehnologia care se potrivește în peisajul tău și al echipei în funcție de gust, stil, nevoi legate de spațiu și orice altceva vă definește. Contactează-ne, spune-ne exact ce îți dorești și împreună facem să fie Premium.
Personalizare
Alegi designul care pune în valoare designul biroului tău.
Instalare simplă si rapidă
Nu te reținem din lucruri mărețe. Te bucuri imediat de serviciile La Fantana Premium.
Încredere
Ai garanția că folosești o tehnologie smart sigură, certificată ACS, CE & WRAS.
Upgrade
Treci la următorul nivel în business și arăți asta.

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Dacă vrei să intri în legătură cu unul dintre consultanții noștri de vânzări, care te poate ajuta să găsești soluția potrivită nevoilor tale, completează formularul de mai jos și noi vom lua legătura cu tine!
Adaptăm serviciile oferite în funcție de nevoile fiecărui client – așadar, te rugăm să le lași un mesaj în formularul de mai sus sau să ne suni la numărul de telefon 021.2007.200 pentru a putea purta o discuție pornind de la cerințele tale!
Da, serviciile La Fantana sunt oferite sub forma unui abonament lunar ce include aparatul, apa sau cafeaua, livrarea acestora și asistență tehnică și service.
Aparatele noastre premium sunt create pentru birouri aparte – de la design la detaliile funcționale, simpla experiență trecătoare a preparării unei cafele devine o reflexie a standardelor tale. Potolirea setei devine, dintr-un gest automat, una dintre formele pe care eleganța și atenția le îmbracă în spațiul tău de business.
Aparatele de apă La Fantana Premium îți oferă apă rece, caldă sau la temperatura camerei instantaneu. Mai mult, în ecuație intră și apa carbonatată, ce permite prepararea unui pahar răcoritor potrivit oricărei pofte, în oricare clipă.
Purificatoarele La Fantana se leagă la rețeaua de apă potabilă și îți oferă apă rece, fierbinte sau la temperatura camerei instantaneu, fără să fii nevoit să schimbi bidonul. Printr-un sistem de filtre succesive este asigurată calitatea apei, iar de înlocuirea lor periodică ne ocupăm tot noi! Mai mult, purificatoarele premium oferă și apă carbonatată pentru o experiență completă!