Testarea calitatii

Testarea calitatii

Grija pentru tot ce oferim

La radacina afacerii La Fantana se afla apa, elementul indispensabil al vietii. Importanta apei pentru viata si sanatate ne obliga sa nu facem niciun fel de rabat de la calitatea si siguranta maxime ale produselor si serviciilor noastre. Caracterul vital al apei ne face sa testam de mai multe ori fiecare  esantion de apa care merge la client, fiecare aparat pe care il lasam in custodie clientului, fiecare bidon.

Am extins atentia maxima pe care o acordam sigurantei apei La Fantana si asupra serviciilor de cafea. Aici selectam cu grija furnizorii de cafea si calitatea constanta a cafelei, fiabilitatea si calitatea aparatelor de cafea livrate in custodie, precum si a produselor adiacente.

Pentru mai multe informatii privind testele de calitate ale produselor noastre, vizitati sectiunile “ Testarea apei ” si “ Avize ”  de pe site.

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.