IONIZATOR

 


Prezentare generala Ionizator

Ionizatorul propus de La Fantana iti permite sa obtii acasa apa alcalina, apa acida si apa purificata pentru consum zilnic, in ce cantitate iti doresti. Ionizatorul este un aparat ultraperformant, de fabricatie sud-coreeana.

Aparatul se poate achizitiona de pe magazinul nostru online.

 

ABONAMENTE IONIZATOR


 

Cum functioneaza aparatul

Ionizatorul este racordat de specialistii La Fantana la sistemul de alimentare cu apa din bucataria ta.

Prin procese de electroliza, ionizatorul modifica structura apei, transformand-o in apa alcalina sau apa acida, fiecare cu proprietatile si beneficiile sale.

Aparatul iti permite sa controlezi pH-ul (indicatorul de alcalinitate sau aciditate a apei) si, indirect, ORP-ul (Potentialul de Oxido-Reducere). Acesta din urma masoara capacitatea apei de a ceda sau accepta electroni. Apa cu ORP pozitiv  este mai acida, iar cea cu ORP negativ este alcalină, cu efecte antioxidante, benefice pentru organism.

Aparatul functioneaza si ca purificator de apa, avand un sistem cu tripla filtrare, care ofera o apa excelenta pentru consum zilnic, fara pH modificat.

 

Functionalitati si aspecte tehnice

Aparatul functioneaza ca purificator si ionizator de apa.

Functionalitati:

 •  intervalul de pH oferit
  • 2 niveluri de apa acida: 4,5, 5,5 - Apa acida nu este destinata consumului.
  • 4 niveluri de apa alcalina:
   • 8,5: pentru noii consumatori, care nu sunt obisnuiti cu apa alcalina (primele 1-2 saptamani)
   • 9,0: a doua etapa, pentru cei obisnuiti cu nivelul 8,5
   • 9,5: pentru prepararea ceaiului si cafelei
   • 10,0: nu este pentru baut, ci pentru gatit si spalarea fructelor si legumelor
 •  display color
 •  feedback vocal
 •  anunta singur cand trebuie schimbat un filtru
 •  valva ceramica (regleaza fluxul de apa fara sa aiba nevoie de pompa de regularizare a debitului si e mai durabila decat o valva de plastic sau metal)

Capacitati tehnice

 • Aparatul utilizeaza electrozi de titan placati cu platina
 • Aparatul (inclusiv electrozii) sunt curatati automat la intervale regulate de timp
 • Sistemul de purificare a apei are trei filtre, ceea ce asigura o calitate sporita a apei
 

ABONAMENTE IONIZATOR


 

Apa alcalina – proprietati, beneficii

Apa alcalina se obtine printr-un proces de electroliza in urma caruia apa normala este imbogatita cu hidrogen activ. Acest proces, care nu implica folosirea de saruri ca la alte ionizatoare, creste si pH-ul apei. Un pH neutru are valoarea 7, pe o scara de la 0 la 14. Ionizatorul poate obtine patru niveluri de alcalinitate a apei (vezi functionalitatile aparatului pentru detalii). Hidrogenul activ crescut din apa alcalina ii confera acesteia calitati deosebite pentru echilibrul organismului si pentru uzul menajer.

Printre beneficiile apei alcaline pentru sanatatea si echilibrul organismului:

 • Contribuie la pastrarea echilibrului acido-bazic din organism, ceea ce o face utila in tulburarile gastro-intestinale relationate cu aciditatea gastrica excesiva. Apa alcalina inactivează pepsina (principala enzima a sucului gastric), care, secretata in exces, poate provoca leziuni la nivelul stomacului.
 • Moleculele de apa alcalina formeaza cele mai mici grupuri de molecule dintre toate tipurile de apa. Acest fapt confera apei alcaline o capacitate superioara de penetrare, livrand mai usor nutrienti catre celule si inlesnind eliminarea toxinelor.

Proprietatile apei alcaline o fac foarte utila si in bucatarie.

 • Spalarea legumelor si fructelor. Prin acțiunea sa degresanta, apa alcalina inlatura eficient pesticidele.
 • La gatit. Alcalinitatea apei indeparteaza mirosurile puternice din unele alimente (peste, fructe de mare, carne rosie). Timpul de preparare se reduce cu pana la 30% - in plus, apa alcalina contribuie la pastrarea prospetimii mancarurilor mai mult timp. De asemenea, aluatul iese mai fraged daca e preparat cu apa alcalina.
 • Ceaiul, cafeaua și cocktailurile pregătite cu apă alcalină sunt mai aromate; gustul băuturilor este mai delicat și mai echilibrat.

Apa alcalina cu pH 10,0 nu este destinata consumului.

Informatiile despre proprietatile si beneficiile tipurilor de apa sunt furnizate de catre producator.

 

ABONAMENTE IONIZATOR


 

Apa acida – proprietati, beneficii

Apa acida se obtine exclusiv prin electroliza, la fel ca apa alcalina, numai ca procesul este diferit: apa este imbogatita in oxigen, ceea ce o acidifica si ii scade pH-ul. Cu aceste proprietati, apa acida poate fi folosita cu succes in activitati casnice si de igienizare.

Cateva exemple:

 • Dezinfecteaza.
  Este demonstrat ca apa acida omoara microorganisme periculoase pentru sanatate precum Escherichia coli, Salmonella enteritidis, Listeria monocytogenes.
   
 • Sterilizeaza.
  Apa acida curata mai sigur si mai eficient eczemele, ranile și zgarieturile.
   
 • Curata.
  Vesela din bucatarie, tocatoarele și tacamurile se spala mai bine cu apa acida.

Apa acidă poate fi folosită cu succes și în igiena personală - la spălatul pe dinți, la bărbierit sau epilare, ori la îngrijirea feței și a părului - precum și la igiena animalelor de companie.

Apa acida nu este destinata consumului.

Informatiile despre proprietatile si beneficiile tipurilor de apa sunt furnizate de catre producator.

 
 

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.