Centrele de instruire La Fântâna

Locurile unde inovăm permanent și prezentăm partenerilor noștri maniera în care oferim cele mai bune servicii de apă și cafea.
Centrul de Instruire pentru apă

Centrul de Instruire pentru apă

Îmbinăm inovația cu angajamentul față de societate pentru a oferi soluții eficiente și sustenabile pentru hidratare.

Cu peste 24 de ani în care La Fântâna a acumulat experiență, acest centru prezintă soluții care se bazează pe tehnologii inteligente, care imită procesele naturale de filtrare a apei. Rezultatul? Apă pură, sigură și bună de băut, alternative de hidratare sigure și eco-friendly la consumul de sticle de apă îmbuteliate în plastic.

Centrul de instruire La Fântâna demonstrează adaptabilitatea noastră la cerințele în schimbare ale clienților și se concentrează pe crearea unui viitor sustenabil prin soluții de hidratare prietenoase cu mediul. Acest centru este mai mult decât un showroom pentru soluțiile noastre de watercoolere de tip BWC (apă îmbuteliată) sau watercoolere de tip POU (apă filtrată); este un spațiu educațional și practic care funcționează ca un atelier în cadrul căruia sunt expuse și prezentate toate echipamentele din portofoliu. Îi invităm aici pe toți cei care doresc să interacționeze cu echipamentele noastre, să înțeleagă dimensiunile, proporțiile și designul lor, să le descopere funcționalitățile precum și modul în care pot fi integrate în diverse medii.

Aici, colegii noștri învață nu doar cum să răspundă la întrebările clienților, ci și cum să ofere sfaturi și soluții inovatoare pentru fiecare nevoie specifică. Cursurile sunt susținute de experții noștri în siguranță alimentară. Investim cu generozitate resurse în dezvoltarea și pregătirea echipei noastre de specialiști tehnici, asigurându-ne că aceștia sunt dotați cu absolut toate competențele necesare pentru a le putea oferi clienților noștri o experiență excepțională. Această echipă de profesioniști riguros instruită reprezintă coloana vertebrală a angajamentului nostru față de calitate și satisfacția clienților.

Citește mai departe

Centrul de Instruire pentru cafea

Locul unde pasiunea pentru cafea se transformă în experiență.

În acest centru de instruire, colegii noștri învață mai mult decât teorie; aceștia descoperă universul cafelei - de la cunoașterea diversității soiurilor de cafea, până la procesul de prăjire și identificare a caracteristicilor boabelor de calitate, fiecare etapă este explorată în detaliu cu atenția cuvenită. Metodele de pregătire, inclusiv tehnicile de latte art, sunt abordate și explorate pentru a oferi ulterior clienților noștri o perspectivă completă asupra procesului de preparare a cafelei.

Cu profund accent pe cunoaștere, la fel ca într-un laborator, oferim clienților noștri degustări complete ale tuturor blendurilor KAFUNE, asigurându-ne că fiecare alegere este facută în urma unei experiențe personalizate. De asemenea, clienții noștri primesc instruire completă în pregătirea unui espresso perfect, proces care include atât tehnici de latte art, cât și sfaturi utile pentru crearea unor experiențe autentice.

Centrul de instruire KAFUNE este un spațiu unde calitatea nu este doar un obiectiv, ci o călătorie continuă spre desăvârșire. Aici, fiecare lot de cafea este supus unor evaluări riguroase, pentru a ne asigura că fiecare pungă de cafea și fiecare capsulă care pleacă la clienții noștri îndeplinește cele mai înalte standarde. Acest centru funcționează ca un laborator dedicat, unde verificările vizuale și organoleptice sunt realizate cu atenție până în cele mai mici detalii. Fiecare cafea este analizată pentru a evalua aroma, gustul, textura și echilibrul. În plus, efectuăm probe pe diferite tipuri de aparate, asigurându-ne că blendul se îmbină perfect cu diverse metode de preparare.

În timpul verificărilor, acordăm o atenție deosebită blendului. Întrucât arabica și robusta necesită temperaturi diferite ale apei pentru a evidenția caracteristicile lor distincte, ajustăm procesul de evaluare pentru fiecare tip de cafea. Verificăm și calitatea boabelor în sine, precum și gradul lor de prăjire și măcinare.

Citește mai departe