Suntem liderii naționali în furnizarea de soluții moderne și inteligente de hidratare cu apă bună de băut - indiferent unde, cum și câtă apă e necesară.

De aproape un sfert de secol, milioane de români se hidratează - la birou, acasă, în călătorii ori la evenimente, cu colegii, familia ori prietenii – apă oferită prin soluțiile La Fântâna.

Ne-am propus să venim în întâmpinarea românilor cu apă sigură, de calitate superioară. Indiferent dacă vorbim despre antreprenori ambițioși, profesioniști în cadrul corporațiilor sau familii preocupate de sănătate, am dorit ca fiecare individ să aibă acces la apă bună de băut și la servicii sigure, confortabile și de încredere.

Cu fiecare pas pe care-l facem, căutăm să inovăm în mod constant, având în minte responsabilitatea față de mediu, pentru a oferi oamenilor soluții moderne și eficiente pentru accesul la apă.

Prin perseverență și adaptare la cerințele pieței, am reușit să ne extindem în întreaga Românie și în Serbia, oferind soluții de hidratare care nu doar că răspund nevoilor individuale, dar și aduc un raport excelent calitate-preț.

Te invităm să descoperi parcursul nostru și modul în care, prin determinare și angajament, am devenit un partener de încredere în furnizarea serviciilor de hidratare în toată țara, asigurându-ne astfel că fiecare business sau individ primește cea mai bună și potrivită soluție de hidratare.
2001 La Fântâna ia naștere în Romania Numele „La Fântâna” a fost rostit pentru prima dată în România și a fost inaugurată prima fabrică din București unde se îmbutelia apă în bidoane reutilizabile de 19 litri.

În premieră pentru România au fost lansate abonamentele de servicii pentru companii cu watercoolere și bidoane de 19 litri.
2003 Extindere în Serbia Operațiunile noastre s-au extins în Serbia, unde am devenit în scurt timp lideri de piață.
2005 Noua fabrică din Sibiu Am deschis o nouă fabrică de îmbuteliere la Tălmaciu, în județul Sibiu, pentru a veni mai eficient în întâmpinarea nevoilor clienților noștri din toată țara.
2007 Inovație în categorie Într-un spirit inovator, am lansat în România o soluție unică de aprovizionare cu apă pentru acasă: ambalajul modern Bag-in-Box.
2009 Noua linie de business Am lansat a doua linie de business - soluții de hidratare la birou, cu watercoolere conectate la rețeaua de apă potabilă (BFC).
2014 Servicii complete Am pornit povestea cafelei, pentru a oferi clienților noștri un serviciu integrat de apă și cafea. Am început cu brandul de cafea Lavazza, cu care am dezvoltat timp de 2 ani piața de B2B și HORECA.
2015 Noul Training Center Lansarea Training Center-ului – centru de excelență pentru educație privind calitatea cafelelei și a utilizării echipamentelor de cafea.
2016 Noua sticlă de 0.5 litri Am lansat sticla de apă minerală 0.5 litri La Fântâna, ca un produs premium accesibil în primă instanță doar companiilor care erau deja în portofoliul nostru. Cu un ambalaj ergonomic, elegant și ușor de folosit, sticla este ideală atât pentru momentele când ești în sala de ședințe, cât și atunci când ești în mișcare, în drum spre diverse întâlniri.
2017 Kafune ia naștere S-a lansat oficial brandul propriu de cafea - KAFUNE.
2018 Magazinul Online este live Am lansat magazinul online prin intermediul căruia oferim soluții integrate de apă și cafea pentru segmentul rezidențial și birourile mici.
2019 Noua sticlă de 8 litri Am lansat sticla reutilizabilă de 8 litri La Fântâna precum și un serviciu nou pentru piața de apă în segmentul rezidențial.
2021 Apa minerală SESTINA Am adăugat portofoliului nostru de apă – apa minerală naturală oligominerală de la Sestina, extrasă din situl protejat Natura 2000.