VIITORUL LOR, APA LOR! Învață-i să bea o apă curată într-o lume curată În perioada 15 mai - 3 iunie primești instalarea si prima lună GRATUITE la abonamentele cu servicii de apă.
 
La Fântâna, de 25 de ani în România Expertul tău în soluții inteligente și sustenabile de hidratare pentru ACASĂ
 
VIITORUL LOR, APA LOR! Învață-i să bea o apă curată într-o lume curată În perioada 15 mai - 3 iunie primești instalarea si prima lună GRATUITE la abonamentele cu servicii de apă.
 
La Fântâna, de 25 de ani în România Expertul tău în soluții inteligente și sustenabile de hidratare pentru ACASĂ
Soluții inteligente de hidratare
Venim la tine acasă cu filtre performante pentru apă sigură, aparate pentru cafea, dar și apă îmbuteliată în sticle mari din grijă pentru mediu.
Watercooler (dozator) filtre apă
Având o tehnologie inspirată de natură, aceste echipamente se racordează la sistemul de apă potabilă de acasă și reușesc să filtreze apa eficient și sigur.
Watercooler (dozator) cu sticlă
Dozatoarele sunt soluția perfectă pentru acasă atunci când îți dorești acasă apă rece sau caldă doar cu o apăsare de buton.
Apă îmbuteliată
Dacă vrei să scapi de cărat baxuri de apă, atunci un abonament cu apă îmbuteliată e soluția potrivită pentru tine.
Cafea & Espressoare
Pachetele noastre de servicii complete includ cafea, espressoare, livrare, mentenanță și service.
De ce să alegi abonament La Fântâna?
Orice echipament alegi, vei avea apă bună de băut, fără efort și în confortul casei tale.
Soluția de apă potrivită companiei tale, la un singur pas Soluția de apă potrivită companiei tale, la un singur pas
Suport tehnic pentru instalare
Plată lunară retrasă automat din cont
Servicii de mentenanță
Grijă pentru natură
 
Indiferent de sursă, apa La Fântâna e mereu sigură și bună de băut.
Apa potabilă filtrată garantează hidratarea zilnică perfectă prin eliminarea contaminanților, cu tehnologie modernă de filtrare. Rezultatul este apă bună, cu minerale naturale și fără gust sau miros de clor.
Apă de izvor
Îmbuteliată în stare naturală direct de la sursă, apa de izvor are un conținut oligomineral optim pentru a fi băută zilnic.
 
Apă minerală
Îmbuteliată în stare naturală direct de la sursă într-o arie protejată, departe de orice sursă de poluare, apa minerală naturală Sestina este o apă oligominerală, cu gust echilibrat.
Articole
Descoperă totul despre știința din spatele apei și cafelei, dar și despre ce facem ca să protejăm sursele de apă din natură.

Peste 20 000 de familii primesc apa La Fântâna acasă
Gabriel S. - București
Am plasat comanda pentru un filtru de apă și a fost livrat și instalat în 2 zile. Filtrul functioneză perfect, reprezentantul La Fântâna a fost foarte rapid cu instalarea și am scăpat de căratul baxurilor de apă plată.
Romina N. - Timiș
Foarte impresionata de modul cum am gasit cutiile. Persoana care a facut transportul le-a acoperit cu folie, in caz ca va ploua. Nota 10 pentru acea persoana!!!
Georgiana P. - Prahova
Comand de ceva timp apa pentru acasă, serviciile de livrare foarte bune iar domnii șoferi de o amabilitate, înțelegere și bun simt rar de găsit la curieri în ziua de azi!
Alexandra T. - București
Servicii ireprosabile. Profesionalism, promptitudine si corectitudine sunt calitatile care va definesc, dar cel mai mult apreciez comunicarea. De fiecare data cand am solicitat, am avut parte de suport si ajutor concret. De fiecare data dati dovada de interes si nu ati tratat niciodata un subiect cu superficialitate. Multumesc echipei.
Marius S.
Este cea mai simpla si eficienta metoda de a achizitiona apa.
Cele mai apreciate produse
 
Sistemath Averio
Echipamentul Sistemath Averio este conceput pentru consumul de la birou al apei filtrate.
Sistemath Hidrateq
SISTEMATH imită natura și structurile organice de filtrare a apei, valorificând totodată tehnologia și designul de ultimă generație.
Abonament Aquacool 3 Ultra
Serviciu sustenabil prin care furnizăm lunar apă în sticlă reutilizabilă de 19L alături de un dozator de apă în custodie.
Espressor Saeco
Espressorul Saeco Lirica este un aparat semiprofesionist cu râșniță din ceramică ce se integrează perfect în spațiile mici