Servicii La Fântâna
Ne dorim ca apa și cafeaua să fie mereu bune și sigure, iar împreună să avem o colaborare frumoasă. Tocmai de aceea, îți suntem alături din momentul în care te gândești să alegi o soluție hidratare pentru tine sau echipa de la birou și te susținem permanent printr-un pachet complet de servicii.
Descoperă-le pe toate mai jos!
Consultanță
Suntem o companie de servicii și solutii – răspundem fiecărui client înțelegându-i specificul și nevoile. Gândim opțiuni, le explicăm clienților și îi parcurgem prin tot traseul necesar pentru a înțelege ”ce și de ce am nevoie”, pentru a-i ajuta să aleagă ce le este util, potrivit și accesibil.
Echipamente
Nimic nu poate înlocui experiența și competența. Suntem cel mai experiementat furnizor de apă și cafea, care caută și alege echipamente moderne și eficiente disponibile la nivel mondial pentru apă și cafea. Ne dezvoltăm permanent portofoliul cu tehnologii noi, sigure, funcționale pentru prezent și pentru viitor.
Laborator
Prin cele două laboratoare de testare proprii, verificăm zilnic că apa pe care o îmbuteliem este sigură și respectă toți parametrii fizico-chimici și microbiologici și toate reglementările specifice în vigoare. Monitorizarea și verificarea permanentă ne dau nouă și clienților încrederea respectării celor mai înalte standarde de siguranță a apei.
Instalare
Tehnicienii nostri specializați sunt primul contact concret al clientului cu serviciul contractat – se asigură ca echipamentele sunt instalate cum trebuie și unde trebuie și că funcționează perfect. În plus, ghidează și ajută beneficiarii să înțeleagă echipamentele, să se familiarizeze cu ele și să le utilizeze corect. Doi pași mari și importanți pentru o funcționare adecvată și fără bătăi de cap!
Livrare
În cei 25 de ani de experiență, am dezvoltat cel mai amplu sistem de logistică din domeniu, prin care putem asigura livrare nivel national. Fără egal, apa și cafeaua noastră ajung în cele patru zări.
Mentenanță și service
Continuitatea este poate cel mai important beneficiu al unui serviciu – clientul are siguranța că beneficiază de ceea ce a contractat. Mentenanța asigurată de tehnicienii nostri contribuie la siguranța, eficiența și continuitatea funcționării echipamentelor. Service-ul este parte din serviciile oferite, are loc la client și este disponibil la nivel național.
Cere ofertă
Suntem aici să te ajutăm cu o ofertă personalizată pentru compania ta.