Cariere
Suntem o echipă de oameni pasionați, care îi inspiră pe ceilalți să aleagă soluții de hidratare bune atât pentru ei, cât și pentru natură. Dacă vrei să vii alături de noi, descoperă mai jos joburile și departamentele în care ne căutăm colegi și trimite-ne un mesaj!
Așteptăm CV-ul tău sau orice alte întrebări ai legate de un job în echipa La Fântâna pe recrutare@lafantana.ro.
Logistică
Departamentul de logistică se asigură că produsele noastre de apă și cafea ajung la clienți în timp util și în condiții optime. Nu este suficient să poți conduce o mașină, sigur și rapid, este obligatoriu să fii amabil, respectuos. Compania noastră asigură servicii înainte de toate!
Suport Clienți
Departamentul este punctul de legătură al clientului cu oricare alt department, atunci când are o nevoie, o solicitare sau o problemă. Ne folosim de instrumente moderne de comunicare, cum ar fi telefonul, email-ul, chat-ul și rețelele sociale, pentru a răspunde prompt și coordonat la solicitările clienților.
Vânzări
Departamentul este responsabil de a atrage și fideliza clienți pentru serviciile și produsele noastre de apă și cafea. Colegii de la Vânzări interacționează cu actuali și potențiali clienți pentru a le întelege nevoile și pentru a le oferi soluții care să li se potrivească.