Descoperă Blupura City 1.0
Evoluție și sustenabilitate pentru apă în spațiile publice (în spații dedicate comunităților)
City 1.0
O soluție sustenabilă pentru apă bună de băut
De aproape un sfert de secol, căutăm, selectăm și dezvoltăm echipamente care să ofere, în siguranță și cu eficiență, apă bună de băut. City 1.0 este un purificator de apă pentru spații publice, conceput de către Blupura, unul dintre cei mai experimentați și inovatori furnizori de soluții pentru hidratare din domeniu. Acum City 1.0 este disponibil în România prin La Fântâna, pentru a duce la nivelul următor felul în care apa este disponibilă comunitățiilor în spațiile publice.
Principalele caracteristici
un nou concept de fântână publică, avansat tehnologic și creat special pentru a oferi apă sigură și de calitate într-un mod sustenabil
Watercoolerul furnizează apă filtrată rece, plată sau carbogazificată
Sterilizare UV – sistem de igienizare suplimentar montat pe robinetii de dispersie
Rezistent la vandalism; are foarte puține elemente deteriorabile
Funcție de dozare volumetrică (portion control)
 
Izolat pentru a funcționa la temperaturi de sub 0 °C
Operat cu card bancar
Iluminare pe timp de noapte
Ecran pentru informatii utile
 
De ce să alegi soluția La Fântâna
City 1.0 - oferă comunității confort și o apă bună de băut, la îndemână, la orice oră
Fântâna Blupura City 1.0 excede cu mult funcția sa directă (apă de băut on-the-go, filtrată impecabil și transportată sustenabil în ambalaj reutilizabil). City 1.0 poate fi Fântâna 2.0, îndeplinind:
o funcție socială (un posibil reper local, un loc de întâlnire și socializare)

o funcție culturală (o modalitate de a educa tinerele generații în spiritul unui consum responsabil al resurselor existente)

o funcție protectivă (apa de băut obținută sustenabil ca reper al creșterii calității vieții comunitare).
Trecută prin secvența de filtre performante, apa este curățată de reziduuri de până la 1μm și sedimente precum rugina, nisipul și argila. În același timp clorul și compușii secundari de clorinare sunt adsorbiți, fierul, substanțele organice și gazele dizolvate sunt îndepărtate, redând apei gustul proaspăt și natural.
Cum poți aduce City 1.0 în comunitatea ta
Dacă îți dorești să oferi comunității tale apa La Fântâna, lasă-ne un mesaj, iar noi te vom ajuta. Iată cum va funcționa colaborarea noastră!
1
Poziționare & montaj
Ne descrii locul în care dorești să instalăm sistemul, noi venim acolo, identificăm poziția optimă și ne ocupăm de montare
2
Mentenanță
Schimbăm periodic filtrele și tuburile de dioxid de carbon cu care se carbonatează apa (dacă ai ales și apă carbogazificată)
3
Igienziare
Igienizăm aparatul cu o echipă dedicată de profesioniști, ce folosesc produse profesionale ecologice, testate și autorizate
4
Suport Tehnic
Rămânem alături de tine și intervenim oricând e nevoie de mentenanță și service
 
Important
Sistemul este și va rămâne în proprietatea companiei La Fântâna.
Echipamentul va fi pus la dispoziție și instalat de către tehnicienii noștri și rămâne pe perioada contractuală în regim de comodat. Opțional, putem pune alături un alt aparat de vending, de unde oamenii își pot cumpăra recipiente reutilizabile de aluminiu