Purificatoare de apa pentru la birou

Purificatoare de apa pentru la birou

Apa filtrata este prima recomandare a medicilor pentru hidratare si nu are restrictii de varsta si afectiuni. Purificatoarele iti asigura apa filtrata din belsug, permanent, pentru un cost unic lunar. Beneficiezi de o apa buna de baut, curata si sigura gratie sistemului performant de 4 filtre succesive.

FILTRUL SEDIMENT – reduce particulele, precum rugina, cu dimensiunea de până la un micron şi are rol de protecţie pentru celelalte membrane
FILTRUL PRE-CARBON – absoarbe componente nocive din apă precum clorul, compușii volatili sau pesticidele
FILTRUL COMBI – din nucă de cocos, reduce particulele de sedimente de dimensiunea unui micron (nisip sau alți contaminanți solizi)
FILTRUL POST-CARBON – absoarbe substanțele organice dăunătoare, urmele de pesticide și substanțe chimice și reduce gustul și mirosul neplăcut

 

Purificatoarele ofera instantaneu apa calda si rece si se pot incadra perfect in spatiul biroului datorita suprafetei mici pe care o ocupa si datorita designului placut. In oferta La Fantana vei regasi si purificator care produce apa carbonatata.

Abonamente Purificator

Purificatorul Clasic de apa ofera posibilitatea unui consum ridicat de apa prin valorificarea in siguranta a apei potabile distribuita prin retele publice.

Abonamente Carbo Purificator

Carbo Purificatorul este echipamentul care ofera din abundenta apa sigura si proaspata de la retea, cu optiunea de carbonatare.

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.