Purificatoare

Purificatoare

Apa filtrata este prima recomandare a medicilor pentru hidratare si nu are restrictii de varsta si afectiuni. Purificatoarele iti asigura apa filtrata din belsug, permanent, pentru un cost unic lunar. Beneficiezi de o apa buna de baut, curata si sigura gratie sistemului performant de 4 filtre succesive. Purificatoarele ofera instantaneu apa calda si rece si se pot incadra perfect in spatiul biroului datorita suprafetei mici pe care o ocupa si datorita designului placut. In oferta La Fantana vei regasi si purificator care produce apa carbonatata.

Abonamente Purificator

Purificatorul Clasic de apa ofera posibilitatea unui consum ridicat de apa prin valorificarea in siguranta a apei potabile distribuita prin retele publice.

Abonamente Carbo Purificator

Carbo Purificatorul este echipamentul care ofera din abundenta apa sigura si proaspata de la retea, cu optiunea de carbonatare. MOMENTAN INDISPONIBIL.

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.