Watercoolere

Watercoolere

Aparatele watercooler reprezinta solutia clasica de aprovizionare cu apa. Cu un design modern si usor de utilizat, acestea sunt oferite in custodie pe toata durata contractului. Te poti bucura de apa fierbine sau rece, pentru hidratare si prepararea bauturilor calde sau chiar de apa carbonatata.

Discuta cu unul dintre consultantii nostri despre abonamentele cu apa imbuteliata la bidoane sau la cutie si stabileste necesarul si costul potrivit pentru serviciile complete de aprovizionare cu apa.

Abonamente watercooler pentru companie

Watercooler-ul La Fantana cu bidonul de 19l este solutia ideala pentru biroul tau. Aparatul se instaleaza usor si asigura atat apa rece, cat si calda. Alege abonamentul care se potriveste necesarului de apa al companiei tale.

Abonamente carbo watercooler pentru companie

Dozatorul de apa carbo este solutia de hidratare pentru cei care iubesc apa carbogazoasa. In cadrul abonamentului lunar beneficiezi de custodia gratuia a unui carbocooler si 4 bidoane de 19 litri apa La Fantana.

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.