Dozator apa prin abonament

Dozatorul de apa cu bidon de 19 litri este livrat de La fantana oriunde in Romania. La fantana este principalul furnizor de servicii de aprovizionare cu apa pentru companii si pentru persoane fizice. Cu o experienta de peste 17 ani in servicii de livrare apa, am dezvoltat o serie de optiuni pentru orice tip de companie: apa imbuteliata in bidon de 19 litri disponibila prin dozator de apa, watercoolere, purificatoare pentru apa si apa imbuteliata la cutie.

Solicita o intalnire cu reprezentantii nostri pentru a stabili impreuna nevoile companiei tale si solutia care ti se potriveste cel mai bine. Iti vom prezenta modul in care asiguram servicii complete, de la watercoolere in custodie, livrarea gratuita in cazul bidoanelor de apa, service, mentenanta si igienizare periodica, precum si produse complementare si accesorii. La acestea se adauga buletinele de analiza pentru fiecare lot de apa sau pentru apa disponibila prin purificatoare.

Watercoolere la birou
Aparatele watercooler reprezintă soluția clasică de aprovizionare cu apă. Cu un design modern și ușor de utilizat, autonome față de rețeaua de apă din clădire, acestea sunt oferite în custodie pe toată durata contractului. Te poți bucura de apă rece (4°C), la temperatura camerei sau fierbinte (90°C), pentru hidratare și prepararea băuturilor calde. Există inclusiv modele de watercooler cu apă carbonatată.

Discută cu unul dintre consultanții noștri despre abonamentele cu apă îmbuteliată la bidoane sau la cutie și stabilește necesarul și costul potrivit pentru serviciile complete de aprovizionare cu apă.
Purificatoare la birou
Apa filtrată este prima recomandare a medicilor pentru hidratare și nu are restricții de vârstă și afecțiuni. Purificatoarele îți asigură apă filtrată, rece sau fierbinte, fără mirosuri sau gust dubios, pentru un cost unic lunar. Beneficiezi de o apă bună de băut, curată și sigură grație sistemului performant de 4 filtre succesive cu care sunt dotate purificatoarele din serviciile noastre.

FILTRUL SEDIMENT – reduce particulele, precum rugina, cu dimensiunea de până la un micron şi are rol de protecţie pentru celelalte membrane
FILTRUL PRE-CARBON – absoarbe componente nocive din apă precum clorul, compușii volatili sau pesticidele
FILTRUL COMBI – din nucă de cocos, reduce particulele de sedimente de dimensiunea unui micron (nisip sau alți contaminanți solizi)
FILTRUL POST-CARBON – absoarbe substanțele organice dăunătoare, urmele de pesticide și substanțe chimice și reduce gustul și mirosul neplăcut
livrare rapidă
livrare rapidă
derulăm peste 370.000
de livrări în fiecare an 
apă atent verificată
apă atent verificată
2 laboratore interne
de testare a calității apei 
3.000.000
3.000.000
de români se hidratează
cu apa La Fantana