Purificator de apă
Gama BUSINESS

Purificator de apă
Gama BUSINESS

Purificatoarele de apă din gama Business sunt caracterizate printr-un design distinct, mai elegant, ce proiectează deopotrivă seriozitate și căldura apropierii umane. În orice companie, acest aparat de purificat apa e mai mult decât un beneficiu oferit angajaților și clienților. Prin design și performanță, aparatul de purificat apa transmite un semnal de stabilitate, eficiență și încredere.

Purificatorul de apă gama Business folosește un sistem de filtrare cvadruplu, de înaltă performanță. Cele patru etape de filtrare asigură la final o apă fără impurități mecanice, inodoră și insipidă, care și-a păstrat proprietățile naturale fizico-chimice și e ideală pentru consumul zilnic.

Purificatorul de apă (cunoscut în industrie și prin acronimul POU, de la „Point Of Use”) folosește apa potabilă din sistemul de alimentare al clădirii, spre deosebire de dozatoarele de apă de tip watercooler, care sunt alimentate autonom, cu apă La Fântâna îmbuteliată în bidoane reutilizabile de 19 litri. 

Un alt avantaj al aparatului de purificat apa e panoul digital de utilizare – astfel, atingând doar touch screen-ul frontal pentru a obține apă filtrată, eviți contactul mâinii sau al paharului cu clapeta specifică modelelor standard, ceea ce oferă un plus de siguranță. Purificatorul oferă apă filtrată plată rece, la temperatura ambientală sau fierbinte (pentru ceai, de exemplu). 

Purificatoarele de apă din gama BUSINESS sunt disponibile prin servicii de tip abonament. Acesta include:

- O discuție preliminară prin care se stabilesc necesarul de purificatoare apă la birou (unul sau mai multe) și condițiile de instalare;
- Darea în custodie, livrarea și instalarea aparatelor în condiții optime și de maximă siguranță;
- Training de utilizare către personalul desemnat de client;
- Schimbarea periodică a filtrelor;
- Verificare periodică, mentenanță și service.

În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, poți alege modele potrivite spațiului tău. De asemenea, poți alege și alte game de purificatoare apă, DeLuxe, Classic sau care oferă și apă cabogazificată (cu bule).

ABONAMENTE PERSONALIZATE PENTRU TINE
o gamă completă de servicii
Consultant dedicat
Consultant dedicat
Alaturi de tine pentru intelegerea nevoilor tale si cea mai buna alegere.
Instalare echipament
Instalare echipament
Instalare profesionala in cel mai scurt timp de catre personal specializat.
Training utilizare
Training utilizare
Te invatam sa exploatezi la maximum beneficiile echipamentului.
Intervenții rapide
Intervenții rapide
Oricand la dispozitia ta pentru un echipament permanent functional.
Intreținere periodică
Intreținere periodică
Efectuam toate operatiunile de igienizare si functionare corespunzatoare.
Livrare la ușă
Livrare la ușă
Echipa noastra iti livreaza la usa oricand produsele dorite.