Abonamente watercooler
pentru companie

Abonamente watercooler
pentru companie

Dozatoarele de apă la birou– apă rece sau apă fierbinte – reprezintă soluția clasică (și optimă) pentru hidratare la locul de muncă. Dozatoarele de apă sunt ideale mai ales în spațiile de birou deschise, mai mari, sau în locuri în care distanța până la sursa de apă potabilă din clădire este mai lungă. 

Tu și colegii veți avea la discreție apă plată de la dozator - rece sau încălzită la 95 de grade pentru un ceai – acolo unde e nevoie de ea. Unele modele de dozatoare de apă disponibile prin abonamentele La Fânmtâna oferă și apă carbonatată. 

Apa La Fântâna din bidoanele de apă pentru dozator are un gust plăcut și e recomandată pentru consumul zilnic. Bidoanele de apă pentru dozatoarele La Fântâna sunt fabricate din policarbonat și pot fi reutilizate de până la 50 de ori. Astfel, cu un abonament de apă la dozator, tu și colegii tăi veți consuma mult mai puțin plastic de unică folosință, de tip PET! 

Noi oferim servicii complete de hidratare cu apă la birou, pe bază de abonament. Abonamentele  pentru companii pot fi personalizate în funcție de modelul sau modelele de dozator, cantitatea și frecvența de bidoane de apa La Fântâna  și includ, la bază:

- O discuție prealabilă despre necesarul de apă și de dozatoare de apă din birou;
- Livrarea dozatorului sau dozatoarelor de apă la birou, instalarea acestora, precum și un training de utilizare și mentenanță către personalul responsabil, desemnat de client;
- Livrarea regulată la sediul companiei a cantității de apă convenite în contractul de abonament. Putem livra bidoanele de apă pentru dozator lunar sau o dată la două luni;
- Verificarea periodică a dozatoarelor de apă, asistență tehnică, înlocuirea temporară sau permanentă a dozatoarelor cu probleme.

Acolo unde spațiul și organizarea biroului tău o permit, poți alege purificatoare de apă în locul dozatoarelor de apă. Acestea sunt racordate la sistemul de apă potabilă din clădire. 
ABONAMENTE PERSONALIZATE PENTRU TINE
o gamă completă de servicii
Consultant dedicat
Consultant dedicat
Alaturi de tine pentru intelegerea nevoilor tale si cea mai buna alegere.
Instalare echipament
Instalare echipament
Instalare profesionala in cel mai scurt timp de catre personal specializat.
Training utilizare
Training utilizare
Te invatam sa exploatezi la maximum beneficiile echipamentului.
Intervenții rapide
Intervenții rapide
Oricand la dispozitia ta pentru un echipament permanent functional.
Intreținere periodică
Intreținere periodică
Efectuam toate operatiunile de igienizare si functionare corespunzatoare.
Livrare la ușă
Livrare la ușă
Echipa noastra iti livreaza la usa oricand produsele dorite.