Echipamente

in horeca
Echipamente de ultima generatie care pastreaza traditia unei cafele espresso, obtinuta acum mai rapid si mai comod. Aveti acces la un nivel de excelenta si de calitate nemaiintalnite. Aparatele au design modern si beneficiaza de cea mai avansata tehnologie in domeniu. Ele sunt, in acelasi timp, usor de folosit si garanteaza un rezultat perfect. Specialistii La Fantana ofera consiliere clientilor pentru alegerea celei mai potrivite masini in functie de stil, dimensiunea locatiei si volumul de servire.
Espressor Saeco Aulika Evo Top
Aulika Evo Top oferă, pe lângă soluții tehnologice inovatoare și un design elegant și minimalist, interfața capacitivă cu iconițe fotografice ce fac din alegerea rețetei dorite o joacă.
Espressor automat Saeco Lirika Black
Lirika Black este standardul în prepararea cafelei la birou: printr-o fiabilitate recunoscută, oferă calitate constantă la un număr mare de cafele pe zi.
Espressor Kafune
Acesta este opera specialiștilor italieni, care au păstrat ceea ce este esențial pentru prepararea unui espresso perfect.
Espressor automat Philips Senseo Sarista
Pentru a beneficia de atributele blend-ului de cafea KAFUNE, foloseste echipamentul special asigurat de catre La Fantana. Prin sistemul unic de rasnire la preparare si extractie obtii mereu cafea proaspata cu gust deplin.
Espresso Kafune EP2500
Serenità și Equilibrio vin în întâmpinarea gusturilor tale și îți oferă espresso Kafune în sistemul de capsule Espresso Point®!
livrare rapidă
livrare rapidă
derulăm peste 370.000
de livrări în fiecare an 
apă atent verificată
apă atent verificată
2 laboratore interne
de testare a calității apei 
3.000.000
3.000.000
de români se hidratează
cu apa La Fantana