Training

Un espresso Lavazza, autentic, perfect, poate fi ingredientul principal al unor retete savuroase si inovatoare. Retetele Lavazza isi au originea in laboratoarele Training Centerului de la Torino – cea mai mare scoala la nivel mondial pentru raspandirea culturii pentru espresso. 

Noi retete sunt propuse permanent, pentru a asigura consumatorilor o experienta unica si diferita, in functie de anotimp, mod de consum, perioada si locatie. La Fantana detine in Bucuresti un Centru de Training Lavazza, unde se organizeaza periodic traininguri cu participarea specialistilor locali si internationali.
 
La Fantana ofera partenerilor sai sesiuni cu notiuni de baza si avansate, precum si pentru comunicarea noutatilor. Programele acopera aspecte specifice despre cafea, in cadrul carora cursantii invata sa prepare un espresso perfect sau sa deprinda arta varietatilor latte sau cappuccino, precum si sa recunoasca caracteristicile senzoriale ale produselor. Centrul poate organiza si cursuri manageriale cu focus pe marketing, visual merchandising si management de cafenea.

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.