pentru birou
Abonament cafea boabe

KAFUNE este inspirată din ritmul vieții trăite cu poftă pe plajele însorite ale Braziliei, unde fiecare zi e o mângâiere - uneori blândă, alteori aspră. Viața este trăită cu tot ce are ea! Gusturile și aromele KAFUNE au o efervescență care te energizează și te face să te simți liber. Te cheamă să-ți abandonezi constrângerile, iar cadența tobelor și a pașilor de samba te inspiră să îți găsești propriul ritm. Este cuceritoare, tonică și întotdeauna interesantă. Mirosul de boabe de cafea proaspăt râșnite este, probabil, cel mai iubit din lume! De aceea păstrăm prospețimea bine închisă în boabe, pentru ca tu să o descoperi doar atunci când le râșnești pentru a-ți pregăti cafeaua. Regăsești câte o nouă experiență în fiecare pungă cu cafea boabe KAFUNE, selectate, prăjite și combinate cu măiestrie de către talentații experți italieni.

Cafea Kafune Arabica
KAFUNE ARABICA este rezultatul continuei căutări a celei mai bune cafele din lume...
Cafea Kafune Intenso
Blendul INTENSO este definiția unui espresso italian autentic. Creat de maeștri de cafea din Italia.
Cafea Kafune Aromao
Prăjirea medie îi asigură o amprentă intensă, completată de o aromă desăvârșită.
Gustul său este bogat, cu un corp bine definit și un retrogust precum o amintire recentă, puternică, vie. Culoarea este brun deschis, cu nuanțe roșiatice, iar spuma este delicată și consistentă. Prezintă arome intense cu nuanțe de vanilie și bergamotă. Gustul deplin și intens, cu o ușoară aciditate, amintește de alunele coapte. Retrogustul este dulce, cu note delicate de lămâiță.
Cafea Kafune Light
KAFUNE LIGHT are cu 50% mai puțină cofeină decât un blend standard și este prietenoasă cu stomacul tău. Conținutul scăzut de cofeină este obținut prin procesul inovator de decerare – eliminarea stratului superficial de ”ceară” al bobului verde de cafea. Rezultatul este o cafea delicată și ușor digerabilă, ce păstrează gustul și aroma specifice selecțiilor KAFUNE!Cafea Kafune Equilibrio
Equilibrio este blendul rotund, perfect echilibrat printr-un amestec ideal între Arabica și Robusta. Este creat de experți italieni după ce au studiat preferințele exprimate de români în privința cafelei lor: ușor amărui, parfumat doar cât trebuie, nu foarte acidulat și cu corpolență medie. Equilibrio își exprimă plenar nuanțele și rotunjimile echilibrate de gust și aromă prin metoda espresso.
Cafea Kafune Serenita
Serenità este un blend grațios, mai delicat, datorită proporției mari de Arabica din compoziție. Profunzimea și nuanțele sale fructate sunt făcut să inspire și devin numaidecât partenerul preferat de gânduri. Notele de ciocolată amară acoperă armonios tumultul energetic și invită băutorul, prin armonia aromelor sale, la contemplație și la ordonarea gândurilor.
Saeco Lirika Black
Espressor automat
Lirika Black este standardul în prepararea cafelei la birou: printr-o fiabilitate recunoscută, oferă calitate constantă la un număr mare de cafele pe zi.
Caracteristici tehnice
Producător Kafune
Tip de cafea folosită boabe
Poate prepara două cafele în același timp Da
Rezervor de apă detașabil Da
Reglaj grad de măcinare cafea Da
ABONAMENTE PERSONALIZATE PENTRU TINE
o gamă completă de servicii
Consultant dedicat
Consultant dedicat
Alaturi de tine pentru intelegerea nevoilor tale si cea mai buna alegere.
Instalare echipament
Instalare echipament
Instalare profesionala in cel mai scurt timp de catre personal specializat.
Training utilizare
Training utilizare
Te invatam sa exploatezi la maximum beneficiile echipamentului.
Intervenții rapide
Intervenții rapide
Oricand la dispozitia ta pentru un echipament permanent functional.
Intreținere periodică
Intreținere periodică
Efectuam toate operatiunile de igienizare si functionare corespunzatoare.
Livrare la ușă
Livrare la ușă
Echipa noastra iti livreaza la usa oricand produsele dorite.