Despre noi
Despre noi
Despre noi

 

Despre La Fântâna

La Fântâna este un furnizor major de servicii de aprovizionare cu apă în sistem watercooler și purificator pentru companii și segmentul rezidențial din Sud-Estul Europei și al doilea cel mai mare furnizor din Europa Centrală și de Est. Grupul este lider de piață în România și Serbia în soluții pentru furnizarea apei în sistem de îmbuteliere (bottled watercooler) și purificator (POU). Compania estimează că, după achiziția Blue Coffee Services în 2014 a devenit, de asemenea, lider pe segmentul serviciilor de cafea pentru companii.

În 2015, Grupul La Fântâna a raportat o cifră de afaceri consolidată de peste 42 mil. EUR și un profit brut consolidat de  5,033 mil. EUR (conform situațiilor financiare IFRS) din servicii asigurate pentru mai mult de 50.000 de clienți. Grupul, condus de către Cristian Amza, a format și transformat efectiv piața de soluții de aprovizionare cu apă din România și Serbia și operează în prezent o afacere integrată cu acoperire națională în cele două țări, care include întregul lanț de activități, de la sursa de apă, la facilitățile de îmbuteliere și până la logistica și distribuția proprie de apă și cafea la clienți.

www.lafantana.ro

www.lafantana.rs

 

Misiunea noastra

Suntem lideri in servicii de distributie a apei si cafelei. Investim responsabil zi de zi in calitate si inovatie, in beneficiul si pentru confortul clientilor, angajatilor, comunitatii si actionarilor nostri.

Viziunea noastra 

La Fantana trezeste si hidrateaza, prin excelenta.

Valorile in care noi credem

Pasiune, Performanta, Loialitate si Disciplina asumata la nivel de echipa

 

Despre ORESA

ORESA este o companie de investitii cu origini suedeze, caracterizată de o abordare activă, antreprenorială. ORESA își concentrează activitatea pe piața din România, in care compania este prezentă din 1997 cu investiții de peste 100 milioane de euro.

Strategia de investiții a ORESA este să dezvolte, împreună cu antreprenori și cu echipe de management puternice, companii lider de piață în segmente precum servicii de afaceri, servicii financiare, materiale de construcții, FMCG sau retail și distribuție. Pe lângă La Fântâna, portofoliul actual al ORESA numără cinci companii, care sunt lideri de piață în sectoarele în care sunt active: Fabryo-Atlas Paints, Somaco, RTC, Romanian Business Consult și Kiwi Finance.

www.oresa.com

 


 

Fuziune La Fantana SRL

LA FÂNTÂNA S.R.L., cu sediul în Bucureşti, str. Gării Obor, nr. 8C, sector 2, cod unic de înregistrare 11666323, atribut fiscal RO, înregistrată la ORCMB sub nr. J40/3531/1999, legal reprezentată prin dl. Cristian Amza  în calitate de Administrator, va fi absorbită in data de 01.01.2017 de către La Fântâna Trading SRL. Urmare a fuziunii prin absorbție, societatea absorbantă La Fântâna Trading SRL preia întregul patrimoniu al La Fântâna SRL, inclusiv denumirea.

 Incepand cu data de 1 ianuarie 2017, contractele incheiate intre compania pe care o reprezentati si La Fantana SRL avand CUI RO 116663232 si J 40/3531/1999 se transfera de drept si automat, ca efect al fuziunii prin absorbtie, catre societatea absorbanta La Fantana SRL avand CUI 35534516 si J40/1198/2016. Astfel, de la data de 1 ianuarie 2017 societatea absorbanta La Fantana SRL avand CUI 35534516 si J40/1198/2016 va avea in relatia cu societatea dumneavoastra toate drepturile si obligatiile pe care le avea societatea absorbita.

Informare Client RO

Informare Furnizor RO

Informare Furnizor EN