Despre noi
Despre noi
Despre noi

 

 

Despre La Fântâna

La Fântâna este un furnizor major de servicii de aprovizionare cu apă în sistem watercooler și purificator pentru companii și segmentul rezidențial din Sud-Estul Europei și al doilea cel mai mare furnizor din Europa Centrală și de Est. Grupul este lider de piață în România și Serbia în soluții pentru furnizarea apei în sistem de îmbuteliere (bottled watercooler) și purificator (POU). Compania estimează că, după achiziția Blue Coffee Services în 2014 a devenit, de asemenea, lider pe segmentul serviciilor de cafea pentru companii.

În 2015, Grupul La Fântâna a raportat o cifră de afaceri consolidată de peste 42 mil. EUR și un profit brut consolidat de  5,033 mil. EUR (conform situațiilor financiare IFRS) din servicii asigurate pentru mai mult de 50.000 de clienți. Grupul, condus de către Cristian Amza, a format și transformat efectiv piața de soluții de aprovizionare cu apă din România și Serbia și operează în prezent o afacere integrată cu acoperire națională în cele două țări, care include întregul lanț de activități, de la sursa de apă, la facilitățile de îmbuteliere și până la logistica și distribuția proprie de apă și cafea la clienți.

www.lafantana.ro

www.lafantana.rs

 

Misiunea noastra

Suntem lideri in servicii de distributie a apei si cafelei. Investim responsabil zi de zi in calitate si inovatie, in beneficiul si pentru confortul clientilor, angajatilor, comunitatii si actionarilor nostri.

 

Viziunea noastra 

La Fantana trezeste si hidrateaza, prin excelenta.

 

Valorile in care noi credem

Pasiune, Performanta, Loialitate si Disciplina asumata la nivel de echipa