Servicii
Consultanță
Consultanță

Cu ajutorul specialiștilor La Fântâna, îți va fi ușor să descoperi care sunt nevoile companiei tale sau ale familiei tale și care este cea mai bună soluție pentru hidratare sau aprovizionare cu cafea.

Service

Service dozatoare si echipamente

Service-ul aparatelor La Fantana este gratuit si se realizeaza acasa la tine, la sediul companiei, restaurantului, hotelului sau a cafenelei tale, de catre tehnicienii La Fantana. Igienizare si ozonare Siguranta consumului de apa si cafea este esentiala pe tot traseul, pana la tine in ceasca si pahar. Iar functionarea optima a echipamentelor te scuteste de batai de cap. Pentru consumul in siguranta a apei din watercoolere si purificatoare, acestea au nevoie de igienizare periodica. Tehnicienii La Fantana vor efectua curatarea si dezinfectarea profesionala a interiorului si exteriorului aparatelor conform contractului. Dezinfectia se face cu un generator portabil de ozon, acesta fiind de 3000 de ori mai eficient decat clorul. In cadrul serviciilor prin care asiguram cafea pentru afacerea ta, includem mentenanta espressoarelor si a echipamentelor asociate pe care ti le livram. Tinem evidenta ultimelor operatiuni de curatare si intretinere si te contactam sa programam noi operatiuni la intervale regulate. 

 

Service
Testarea apei
Testarea apei

La Fantana detine, în fiecare fabrică de îmbuteliere, propriile laboratoare de analiză fizico-chimică si microbiologică a apei, autorizate de către ANSVSA și certificate cu standardele ISO 9001 si ISO 22000. În aceste laboratoare apa extrasă si imbuteliata este testată regulat și riguros, conform planurilor de monitorizare si control, ceea ce ne permite menținerea celor mai înalte standarde de siguranță a apei.

Specialistii companiei ofera consiliere clienților în privința soluției optime de consum de apă, în funcție de specificul și de nevoile acestora.

Transport

La Fântâna vine la tine - oriunde-ai fi

Succesul La Fântâna se datorează în bună măsură seriozității cu care livrăm comenzile clienților, la orice adresă din România. Din anul 2000 am construit o infrastructură logistică fără egal, care ne permite să aducem comanda la client în maximum 48 ore de la efectuarea comenzii.

Transport
Instalare
Instalare

Servicii de apă și cafea „la cheie"

La Fântâna nu înseamnă doar apă și cafea livrate clientului. Încă de la începutul relației contractuale, La Fântâna se asigură că serviciile de apă și cafea sunt furnizate în cele mai bune și mai sigure condiții. De aceea, primul lucru pe care îl facem în relația cu clientul este să instalăm aparatele date acestuia în custodie și să ne asigurăm că serviciul de apă și/sau cafea va funcționa perfect. De asemenea, instalarea inițială vine la pachet cu un training de utilizare, în care explicăm beneficiarului care sunt condițiile adecvate de funcționare și exploatare a echipamentelor noastre.

Testarea calitatii

Grijă pentru tot ce oferim La rădăcina afacerii La Fântâna se află apa, elementul indispensabil al vieții. Importanța apei pentru viață și sănătate ne obligă să nu facem niciun fel de rabat de la calitatea și siguranța maxime ale produselor și serviciilor noastre. Caracterul vital al apei ne face să testăm de mai multe ori fiecare eșantion de apă care merge la client, fiecare aparat pe care îl lăsăm în custodie clientului, fiecare bidon. Am extins atenția maximă pe care o acordăm siguranței apei La Fântâna și asupra serviciilor de cafea. Aici selectăm cu grijă furnizorii de cafea și calitatea constantă a cafelei, fiabilitatea și calitatea aparatelor de cafea livrate în custodie, precum și a produselor adiacente. Pentru mai multe informații privind testele de calitate ale produselor noastre, vizitați secțiunile „Testarea apei” și „Avize” de pe site.

Testarea calitatii