Asociația Elite Art a organizat, în perioada 17- 21 iulie 2024, cea de-a XIV-a ediție a festivalului „Classics for Pleasure” sub tema „Unity in Harmony”. Într-o atmosferă încărcată de frumusețea și profunzimea muzicii clasice, evenimentul a reunit artiști

Classic for pleasure

Din nou, alături de prietenii noștri de la Classics for Pleasure


Asociația Elite Art a organizat, în perioada 17- 21 iulie 2024, cea de-a XIV-a ediție a festivalului „Classics for Pleasure” sub tema „Unity in Harmony”. Într-o atmosferă încărcată de frumusețea și profunzimea muzicii clasice, evenimentul a reunit artiști de renume internațional dar și pasionați de muzică din întreaga țară.

Am continuat tradiția și, pentru al cincelea an consecutiv, am sprijinit festivalul Classics for Pleasure, exprimându-ne astfel angajamentul față de comunitatea sibiană, din care facem și noi parte, și cu care ne mândrim deopotrivă.

În fiecare zi a festivalului, muzica clasică a adus oamenii împreună, demonstrând forța purificatoare și unificatoare a artei. Ediția de anul acesta a celebrat unitatea prin diversitate muzicală și ne-a prezentat o temă cu care rezonăm nu doar prin prisma filozofiei care stă la baza activității noastre, ci și prin prisma portofoliului variat de servicii disponibile - Unitate în armonie.

Îmbinăm armonios apa și cafeaua, oferind servicii integrate și de calitate superioară care contribuie la bucuria fiecărui moment și care completează armonia vieții de zi cu zi. Prin soluțiile noastre de hidratare și serviciile de cafea, reușim să creăm un echilibru între necesitățile cotidiene și micile mari plăceri ale vieții.

La birou, acasă sau la evenimente speciale, La Fântâna asigură o experiență armonioasă, adaptată nevoilor. Fie că este vorba de un pahar de apă bună de izvor sau de o ceașcă de cafea Intenso, fiecare produs pe care îl oferim este rezultatul unor eforturi dedicate, precum și a unei dorințe constante de a îmbunătăți calitatea vieții celor care ne aleg. Această abordare ne permite să contribuim nu doar la momentele de relaxare, ci și la cele de revitalizare, sprijinind astfel unitatea și armonia în orice context.

Suntem mândri că, prin participarea noastră la festivalul Classics for Pleasure, putem sprijini și reflecta aceste valori fundamentale, demonstrând încă o dată angajamentul nostru față de comunitățile din care facem parte și față de excelența în serviciile oferite. Suntem recunoscători că putem contribui la eforturile de promovare a culturii și muzicii clasice în Sibiu și suntem mândri totodată să facem parte din această inițiativă remarcabilă.

Mulțumim Asociației Elite Art pentru ocazia de a sprijini „Classics for Pleasure” și de a aduce împreună, în mod armonios, muzica, apa și oamenii.