La Fântâna primește trei certificări Taste Awards

La Fântâna primește trei certificări Taste Awards

Prețuim, protejăm și respectăm

Suntem o companie al cărei instrument de lucru este indubitabil apa – pe care nu numai că o înțelegem, ci o și prețuim, protejăm și respectăm. Încercăm, ori de câte ori avem prilejul, de a vă face și pe dumneavoastră nu numai să apreciați calitatea vitală a acestei resurse esențială vieții, ci și caracteristicile și profilul organoleptic al acesteia care, în ciuda percepțiilor comune, diferă de la o sursă de apă la alta.


International Taste Institute

Este o competiție internațională care evaluează și certifică gustul alimentelor și băuturilor din întreaga lume. Juriul acestei prestigioase competiții este format din peste 200 de chefi și somelieri de apă renumiți din Europa, care efectuează o evaluare senzorială obiectivă, prin intermediul unei metodologii riguroase de degustare obiectivă, prin care mostrele produselor sunt prezentate în aceeași manieră, în mod anonim, pentru a evita orice greșeală de punctare.

⭐⭐⭐ - Produs excepțional – scor peste 90%
⭐⭐ - Produs remarcabil – scor între 80% și 90%
⭐ - Produs notabil – scor între 70% si 80%


Apa La Fântâna, testată și apreciată de peste 200 de specialiști internaționali

Suntem conștienți de calitatea apei pe care v-o oferim - siguranța și calitatea serviciilor noastre fiind însăși cartea noastră de vizită. De aceea ne bucurăm când primim confirmări din partea celor mai exigente instituții care certifică rigoarea și excelența în industria apei îmbuteliate. Ultimele astfel de confirmări sunt premiile pe care apele noastre minerale le-au obținut la cea mai recentă ediție a International Taste Institute.


Trei dintre apele din portofoliul nostru au fost recunoscute și premiate în cadrul International Taste Institute, primind prestigioasa certificare Superior Taste Award:

Apa minerală La Fântâna Sestina a primit trei stele (punctaj maxim), distincție care ne onorează, această apă fiind o apă minerală naturală, pe care o îmbuteliem în noua fabrică La Fântâna de la Șeștina, pe Valea Sardului, în județul Mureș. Ne referim la un sit amplasat într-o arie protejată prin programul Natura 2000, departe de orice surse de poluare. Este o apă minerală excepțională, cu o compoziție fizico-chimică ideal proporționată și un gust proaspăt și satisfăcător. Această apă este îmbuteliată la cele mai înalte standarde, în sistemul inovator Bag-in-Box cu apă de izvor 10 litri având o amprentă de carbon redusă față de alte soluții de îmbuteliere. Depunem toate eforturile necesare, astfel încât clienții noștri să se bucure pe deplin de apă bună de băut, dar și de servicii sustenabile, cu impact redus asupra mediului înconjurător.

Apa minerală plată La Fântâna, premiată cu două stele la ediția curentă a International Taste Institute, provine dintr-un izvor mineral pe care La Fântâna îl deține, din Mitrovo Polje, lângă Aleksandrovac, în inima Serbiei. Apa minerală plată La Fântâna are o distribuție națională în România, este atent gestionată, evidențiind astfel atenția noastră la detalii și angajamentul față de furnizarea unui portofoliu de produse și servicii la cele mai înalte standare. Palmaresul apei minerale La Fântâna cuprinde deja trei distincții Superior Taste Award.

Apa minerală carbogazificată La Fântâna a fost premiată, de asemenea, tot cu două stele premium și a primit certificarea Superior Taste Award după ce a depășit așteptările juriului.


Aceste recunoașteri nu fac decât să sublinieze angajamentul nostru constant pentru calitate. Suntem mândri să vă oferim nu doar apă, ci o experiență care depășește așteptările.
De un sfert de secol, ne dedicăm cercetării, înțelegerii, aprecierii și respectării față de apă, recunoscându-i importanța și forța.