De ziua Mondială a Apei, vă arătăm câtă artă zace într-o picătură!

De ziua Mondială a Apei, vă arătăm câtă artă zace într-o picătură!

Ne-am făcut deja o tradiție din a marca Ziua Mondială a Apei – 22 martie. Pentru o companie a cărei activitate gravitează în jurul apei, Ziua Mondială a apei, cea în care ne gândim mai mult la cât de importantă este apa pentru viață în general și pentru viața fiecăruia dintre noi în particular.

Anul acesta vă invităm, alături de prietenii noștri de la Asociația Parcul Natural Văcărești la un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de frumos, mari și mici deopotrivă.

„Un Univers într-o picătură” este un eveniment organizat la sediul asociației ce combină vernisajul unei expoziții de artă în acuarelă inspirată de compoziția unei picături de apă cu un atelier interactiv în care copiii, îndeobște, sunt invitați să descopere bucuria desenului în acuarelă porning de la – atenție – imagini microscopice ale picăturilor de apă!

Mai precis, este vorba despre picături de apă din diverse colțuri ale Parcului Natural Văcărești, pe care participanții le pot vedea proiectate pe un ecran direct de sub microscopul electronic, iar cei cu simț artistic pot imortaliza imaginile în desen cu acuarelă.

Expoziția de lucrări inspirate de viața dintr-o picătură de apă și micul atelier de desen în acuarelă sunt curate de artistul și jurnalistul Lucian Muntean, pe care, dacă veți veni la eveniment, îl veți și cunoaște personal.

Vă așteptăm cu drag!