O cafea FUN! Și excelentă.
Iar noi ți-o aducem acasă.
Pe lângă apă, îți livrăm și doza de energie sau momentul de răsfăț pe care le găsești într-o cafea. Cafeaua KAFUNE e disponibilă pentru acasă în șapte blenduri create de experți italieni, fiecare cu calitățile și personalitatea sa, blenduri pe care ți le putem livra la ușă. Ele pot veni în diverse fomate de consum, cu sau fără espressor.
Descoperă mai jos toate produsele și comandă ce ți se potrivește!
Monodoze
Cele mai multe monodoze de cafea de pe piață au 7g de cafea. Monodozele KAFUNE sunt special create pentru espressorul KAFUNE, au 9g de cafea și sunt gata să îți ofere un espresso perfect în cantitate mare, cremos și cu aromă puternică.
Cafea boabe
Mirosul de cafea proaspăt râșnită este unul dintre cele mai iubite din lume. De aceea, păstrăm prospețimea boabelor de cafea, pentru ca tu să o descoperi doar atunci când le râșnești pentru a-ți pregăti cafeaua. Regăsești câte o nouă experiență în fiecare pungă cu cafea boabe KAFUNE, selectate, prăjite și combinate cu măiestrie de către talentații experți italieni.
Cafea Capsule
Dacă ai deja acasă un espressor de capsule compatibil cu unul din standardele Espresso Point, Lavazza Blue sau Nespresso, te poți bucura de blendul preferat KAFUNE. Aroma intensă, crema și gusturile KAFUNE se regăsesc în fiecare capsulă. Dacă nu ai, ți-l aducem noi.