Watercoolere (dozatoare) cu Filtre & Sisteme de Filtrare La Fântâna
Apa filtrată, bună și cu gust proaspăt își face loc în casa ta.
Poate vrei să ”ai apă” fără să mai „cari apă”, „aduci apă”, „cumperi apă” etc. Poate vrei să bei apă fără să mai consumi atâta plastic de unică folosință. Poate vrei siguranța că tu și familia ta beți o apă cu adevărat bună.

Pentru asta există sistemele de filtrare La Fântâna. Sunt soluții inteligente, puternic tehnologizate, de purificare a apei, care se instalează simplu, accesând rețeaua de apă potabilă din casa ta.
Filtrare sigură, inspirată de natură
Cele mai performante sisteme de filtrare a apei se găsesc chiar în natură. Straturile succesive ale pânzei freatice din soluri există de sute de milioane de ani și au rolul de a filtra apa de compușii organici și anorganici acumulați în ciclul său natural. Replicând acest proces natural prin tehnologie, sistemele de filtrare și filtrele La Fântâna reproduc eficient și sigur procesele naturale de filtrare a apei. Echipamentele au două sau trei filtre, ce reușesc să rețină contaminanții până la dimensiuni mai mici de 0,2 microni în funcție de configurația filtrelor. Adică 99% dintre aceștia!

Nu se intervine chimic asupra apei, iar rezultatul filtrării este întotdeauna o apă curată, cu gust proaspăt, numai bună de băut. Și sigură, dacă apa de la sursă este deja garantat potabilă.
Alege abonamentul potrivit pentru tine!
Indiferent de aparatul pe care îl alegi, te vei bucura mereu de apă gustoasă de băut la tine acasă și de asistența noastră tehnică și logistică.
Sistemath Diamond
Sistemath Diamond
Echipamentul Sistemath Diamond este conceput pentru consumul de acasă al apei filtrate.
Sistemath Luxium
Sistemath Luxium
Watercooler (dozator) apă rece și apă la temperatura camerei, cu sistem de 3 filtre apă
Sistemath Averio
Sistemath Averio
Watercooler (dozator) apă rece și apă caldă, dotat cu sistem performant de purificare cu 3 filtre apă și sterilizare UV
Sistemath Nano
Sistemath Nano
Watercooler (dozator) apa temperatura camerei, dotat cu sistem performant de purificare 2 filtre apa
Suport tehnic pentru instalare
Plată lunară retrasă automat din cont
Servicii de mentenanță
Grijă pentru natură