Service

Service

Service dozatoare si echipamente

Service-ul aparatelor La Fantana este gratuit si se realizeaza acasa la tine, la sediul companiei, restaurantului, hotelului sau a cafenelei tale, de catre tehnicienii La Fantana.

 

Igienizare si ozonare

Siguranta consumului de apa si cafea este esentiala pe tot traseul, pana la tine in ceasca si pahar. Iar functionarea optima a echipamentelor te scuteste de batai de cap.

Pentru consumul in siguranta a apei din watercoolere si purificatoare, acestea au nevoie de igienizare periodica. Tehnicienii La Fantana vor efectua curatarea si dezinfectarea profesionala a interiorului si exteriorului aparatelor conform contractului. Dezinfectia se face cu un generator portabil de ozon, acesta fiind de 3000 de ori mai eficient decat clorul. 

In cadrul serviciilor prin care asiguram cafea pentru afacerea ta, includem mentenanta espressoarelor si a echipamentelor asociate pe care ti le livram. Tinem evidenta ultimelor operatiuni de curatare si intretinere si te contactam sa programam noi operatiuni la intervale regulate.  

 

CE ESTE OZI?

OZI este un minigenerator de ozon care se monteaza în spatele dozatoarelor de apă de tip watercooler și purificator. Rolul său este să igienizeze aparatele, zilnic și foarte eficient, și să scadă consumul redundant de energie electrică.

Ce face OZI si cum functioneaza ?

OZI injectează ozon în apa stocată în rezervorul de apa rece. O face extrem de eficient, intr-un timp de acțiune scurt și predefinit. Ozonul distruge microorganismele care pot apărea în apă și împrospătează gustul apei.

Ozonul introdus în apă acționează imediat ca dezinfectant,apoi se descompune în oxigen, fără să modifice în vreun fel proprietățile fizico-chimice și organoleptice ale apei.

Procesul de igienizare are loc in timpul noptii si incepe cu operațiunea de ozonare care durează 10-15 minute. Urmeaza apoi perioada de eliminare a ozonului din apa. In decurs de 3 pana la 5 ore acesta disociaza in oxigen, pana la eliminarea completa. Consumata la finalul acestui proces, apa pe care o vei bea a doua zi va fi proaspătă și sigură pentru consum. Ecranul dispozitivului îți va oferi în permanență informații referitoare la statusul celei mai recente igienizări.

Nu uita că, pentru a-și face treaba, dozatorul trebuie lăsat în priză pe timpul nopții!

CE ESTE, DE FAPT, OZONUL ?

Ozonul e un gaz incolor și foarte instabil – și al doilea cel mai puternic antioxidant, după fluor. OZI produce ozon trecând aerul printre doi electrozi cu mare diferență de potențial, ozon pe care îl introduce imediat în rezervorul de apă.

DE CE SĂ CUREȚI DOZATORUL DE APĂ CU OZON?

Ozonul nu modifică gustul saumirosul apei și nu are vreun impact negativ asupra sănătății!

Ozonul este un dezinfectant de 3000 de ori mai puternic decât clorul si nu are efecte secundare intrucat disociaza, pana la finalizarea intervalului de igienizare, in oxigen . Mai mult, acțiunea ozonului are loc în maximum două secunde, în timp ce clorul are nevoie de până la 8 minute pentru un efect similar.

Nu în ultimul rând, siguranța pentru mediu. Spre deosebire de clor, care e o substanță chimică ce trebuie transportată și stocată, ozonul e produs pe loc.

CE ALTE AVANTAJE ARE OZI?

În afara igienzarii zilnice a aparatului, OZI reduce consumul de electricitate și amprenta de carbon a utilizatorului! Cu OZI programezi operațiunea de igienizare automată la momentul dorit și, folosind opțiunea „power down”, poți întrerupe funcționarea dozatorului atunci când nu e folosit – de pildă noaptea. Tehnologia OZI face parte din eforturile La Fantana de a îmbunătăți impactul asupra mediului înconjurător și de a ne ajuta clienții să facă același lucru

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.