Service

Service

Service dozatoare si echipamente

Service-ul aparatelor La Fantana este gratuit si se realizeaza acasa la tine, la sediul companiei, restaurantului, hotelului sau a cafenelei tale, de catre tehnicienii La Fantana.

 

Igienizare si ozonare

Siguranta consumului de apa si cafea este esentiala pe tot traseul, pana la tine in ceasca si pahar. Iar functionarea optima a echipamentelor te scuteste de batai de cap.

Pentru consumul in siguranta a apei din watercoolere si purificatoare, acestea au nevoie de igienizare periodica. Tehnicienii La Fantana vor efectua curatarea si dezinfectarea profesionala a interiorului si exteriorului aparatelor conform contractului. Dezinfectia se face cu un generator portabil de ozon, acesta fiind de 3000 de ori mai eficient decat clorul. 

In cadrul serviciilor prin care asiguram cafea pentru afacerea ta, includem mentenanta espressoarelor si a echipamentelor asociate pe care ti le livram. Tinem evidenta ultimelor operatiuni de curatare si intretinere si te contactam sa programam noi operatiuni la intervale regulate.  

 

SIP 2000 – Igienizare zilnica + economie de energie

La Fantana a introdus pe piata din Romania, SIP 2000 – echipamentul care asigura igienizarea automata zilnica a dozatorului de apa si reducerea consumului de energie.

SIP 2000 este un minigenerator de ozon care se monteaza in spatele watercooler-elor si purificatoarelor. Ozonul generat este un dezinfectant extrem de eficient, cu timp de actiune scurt si predefinit. Dupa actiunea antimicrobiana, se descompune in oxigen si improspateaza gustul apei. Nu are niciun efect secundar negativ, iar igienizarile sunt planificate sa aiba loc in timpul noptii, pentru a nu intrerupe consumul de apa.

In plus, SIP 2000 detine optiunea „power down” ce permite intreruperea alimentarii cu energie a dozatorului de apa pe tot parcursul noptii, asigurand economii la factura de electricitate si contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului.

img

 

SIP 2000 este disponibil pentru orice model de dozator La Fantana.

  • Igienizare permanenta, zilnica
  • Tehnologie moderna, sigura si eficienta
  • Facturi reduse la electricitate
  • Programarea igienizarilor automate
  • Programarea intreruperii si reluarii alimentarii dozatorului

 

"SIP 2000 este o tehnogie inovatoare care foloseste procese ce se regasesc in natura pentru a furniza si mai multa siguranta pentru consumatori si pentru a pastra calitatea apei", declara Derek Callaghan, Vicepresedinte  Watercooler Europe Association si Director of Sales & Marketing SIP Tehnologies

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.