Purificatoare

Purificatoare

Apa filtrata este prima recomandare a medicilor pentru hidratare si nu are restrictii de varsta si afectiuni. Purificatoarele iti asigura apa filtrata din belsug, permanent, pentru un cost unic lunar. Beneficiezi de o apa buna de baut, curata si sigura gratie sistemului performant de 4 filtre succesive.

FILTRUL SEDIMENT – reduce particulele, precum rugina, cu dimensiunea de până la un micron şi are rol de protecţie pentru celelalte membrane
FILTRUL PRE-CARBON – absoarbe componente nocive din apă precum clorul, compușii volatili sau pesticidele
FILTRUL COMBI – din nucă de cocos, reduce particulele de sedimente de dimensiunea unui micron (nisip sau alți contaminanți solizi)
FILTRUL POST-CARBON – absoarbe substanțele organice dăunătoare, urmele de pesticide și substanțe chimice și reduce gustul și mirosul neplăcut

 

Purificatoarele ofera instantaneu apa calda si rece si se pot incadra perfect in spatiul biroului datorita suprafetei mici pe care o ocupa si datorita designului placut. In oferta La Fantana vei regasi si purificator care produce apa carbonatata.

Abonamente Purificator

Apa de la robinet provine din surse naturale si include elementele necesare unui organism sanatos, precum fier, zinc, cupru, calciu, magneziu sau potasiu.

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.