Apă îmbuteliată

venim acasă
La sticlă reutilizabilă, în bidon de watercooler, în sistem bag-in-box sau la 0,5 litri. Îmbuteliem și aducem acasă apă bună și sigură de băut în ambalaje diverse, care să se potrivească cu soluția de hidratare pe care o alegi.
Apă îmbuteliată Sticlă 8 litri
Sticla reutilizabilă de apă de 8 litri este soluția convenabilă și mai prietenoasă cu mediul pentru a bea o apă bună și sigură acasă, oriunde în România. Tu comanzi apa online, noi ți-o aducem la ușă, iar tu ne dai înapoi sticlele goale și le iei pe cele pline. Simplu! 
Apă îmbuteliată Cutie 10 litri
Un concept revolutionar de ambalare a apei. Este practică și ușor de transportat și depozitat. Este o soluție mai eco decât apa la PET din magazine. Nu în ultimul rând, este plăcută privirii, pentru că ne place să o decorăm frumos. Vă prezentăm cutia de apă La Fântâna de 10 litri!
Apă minerală naturală Sticlă 0,5 litri
Apa minerală premiată La Fântâna vine din Serbia și e disponibilă atât plată, cât și carbogazificată. Este o apă oligominerală, ambalată elegant și distinct, ideală pentru a te însoți la drum.
Bidon apă 19 litri Apă îmbunteliată
Bidonul de apă 19 litri reprezintă soluția standard de hidratare cu aparatele de tip dozator. Acesta este îmbuteliat în fabricile noastre moderne din Tălmaciu, jud. Sibiu și din București,
livrare rapidă
livrare rapidă
derulăm peste 370.000
de livrări în fiecare an 
apă atent verificată
apă atent verificată
2 laboratore interne
de testare a calității apei 
3.000.000
3.000.000
de români se hidratează
cu apa La Fantana