Apa La Fântâna, direct la ușa ta
Comandă online soluția de hidratare potrivită nevoilor tale!
Printr-un serviciu de abonament cu dozator inclus, noi avem soluția. Fie că îți dorești să o primești în sticle reutilizabile de 8l, în cutii bag-in-box de 10l sau alături de un dozator, noi avem soluția.
Pachete Start & Refill
1
Achiziționezi pachetul START. Acesta include și costul ambalajelor, pe care îl plătești o singură dată.
2
Primești la tine acasă kitul pentru utilizare cu valva-robinet și suportul metalic.
3
Când apa este pe terminate, revii pe site și comanzi un Pachet Refill. Vei plăti doar apa, nu și sticlele.
4
Venim la tine cu sticlele pline și le luăm pe cele goale.
Cutii bag-in-box 10l
Sistemul Bag-in-Box este unul dintre cele mai inovatoare sisteme de ambalare pentru apă. Apa este îmbuteliată într-o cutie cu sistem special, care protejează de razele soarelui și nu permite contactul cu aerul, chiar și după desigilare, pe tot parcursul utilizării. Astfel, datorită sistemului vacuum-filled, conținutul este ferit de microorganisme.
Sticle 0.5l
Dacă ai nevoie de hidratare când ești în mișcare, te putem ajuta cu pachete de sticle cu design elegant de 0,5l cu apă minerală plată sau carbogazificată. Apa minerală La Fântâna este extrasă din Mitrovo Polje (Serbia), o regiune muntoasă, încadrată de masivi de până la 2000 metri. Are un gust neutru plăcut, cu conținut echilibrat de minerale și o poți comanda în pachete de apă plată, carbogazificată sau mixte.
Apă proaspătă, din surse naturale
Venim cu ea la tine acasă.
Apă de izvor din Tălmaciu, Sibiu
La Fântâna îmbuteliază apă de izvor într-o fabrică ultramodernă de la Tălmaciu, județul Sibiu. Testată în permanență și nesupusă vreunei intervenții fizico-chimice, apa extrasă din Tălmaciu este oligominerală, cu o mineralizare totală de sub 500 mg/l, cu gust plăcut și echilibrat, datorat sărurilor de calciu și magneziu, și o compoziție minerală stabilă.

Apa intră în categoria celor recomandate pentru consumul zilnic, având conținut foarte mic de sodiu și e recomandată și celor cu restricții alimentare.
Apă minerală din Șeștina, Mureș
La Fântâna extrage această apă oligominerală premium dintr-o arie protejată prin programul european Natura 2000, din Munții Călimani, județul Mureș – zonă recunoscută pentru calitatea incontestabilă a izvoarelor de apă.

Aria este recunoscută pentru habitatele, speciile și ecosistemele naturale pe care le găzduiește, departe de centrele industriale și de sursele de poluare curente.
Apă minerală naturală oligominerală (plată) ȘEȘTINA
Apa Șeștina este o apă oligominerală, cu conținut mineral echilibrat și cu gust impecabil, care nu este supusă niciunui tratament fizico-chimic – o îmbuteliem așa cum e de la natură – bună, gustoasă și sigură – și v-o aducem direct în confortul casei.