Apă minerală naturală

Apă minerală naturală

La Fântâna – apă minerală naturală oligominerală la 0,5L este soluția mobilă de hidratare La Fântâna – o apă recomandată pentru consum zilnic, ambalată elegant și comod. Provine din regiunea Mitrovo Polje (Serbia), o regiune muntoasă de pini si stejari, încadrată de masivi de până la 2.000 m, departe de aglomerări urbane și industriale. Acest cadru natural ascunde o comoară – apa minerală naturală La Fantana, bine protejată sub formațiuni de rocă marmoroasă vechi de 100 de milioane de ani.

Aceasta apă e ambalată la sursă într-o sticlă creată special pentru a-i exprima personalitatea: un conținut echilibrat de minerale și un gust neutru, proaspăt și agreabil, care satisfice setea. Forma sticlei  este grațioasă, delicată, de o simplitate elegantă, ceea ce subliniază trăsăturile conținutului.

Tocmai aceasta formă simplă și eleganta a sticlei de apă îți permite sa-ti proiectezi propriile standarde. Calitatea apei și distincția ambalajului au determinat prestigiosul Institut Internațional pentru Gust și Calitate (ITQI) să confere apei minerale naturale La Fântâna o recunoaștere internațională: două stele Superior Taste Award.

La Fantana – Apă minerală naturală oligominerală este disponibilă în versiunile plată și carbogazificată.

Produsul se prezintă în baxuri de 12 sticle PET de 0,5L.

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.