LA FANTANA REALIZEAZA LUNAR 15 000 DE TESTE ALE APEI
LA FANTANA REALIZEAZA LUNAR 15 000 DE TESTE ALE APEI

LA FANTANA REALIZEAZA LUNAR 15 000 DE TESTE ALE APEI

La Fantana detine propriile laboratoare de analiza fizico-chimica si microbiolgica a apei, cate unul pentru fiecare dintre cele doua fabrici, din Bucuresti si Sibiu. Ambele sunt autorizate de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si sunt certificate ISO 9001 si ISO 22000.

Conform normelor de siguranta alimentara, La Fantana are implementate planuri de monitorizare si  control stricte, pe baza carora testeaza parametrii de calitate ai apei. Fiecare lot de apa paraseste fabrica doar dupa confirmarea respectarii tuturor parametrilor optimi si legali. In medie, lunar, facem 15 000 de analize fizico-chimice si microbiologice, adica aproximativ 700 de determinari zilnice. In acest mod ne asiguram ca apa care ajunge la clienti este sigura pentru consum.

In plus, compania realizeaza extern analize lunare ale loturilor de apa in laboratoarele Directiilor de Sanatate Publica din Bucuresti si Sibiu si la LAREX, laborator al oficiului pentru Protectia Consumatorului, in cadrul auditurilor pentru validarea marcii de Produs testat LAREX. 

Si clientii La Fantana pot solicita gratuit testarea apei din retea acolo unde exista sau se doreste instalarea de purificatoare, iar laboratoarele noastre realizeaza peste 15.000 de teste lunar.

Testarea apei urmareste caracteristici precum gustul, mirosul, culoarea, turbiditatea, conductivitatea, pH-ului, nivelul de nitrati si de nitriti, concentratia de cloruri, amoniu, clor si fier, precum si numarul de germeni.  

Compania intelege deplin responsabilitatea serviciilor pe care le livreaza si actioneaza permanent cu toata seriozitatea pentru a garanta calitatea si siguranta produselor.