Apa de izvor

Apa de izvor

La Fântâna – apă de izvor la 0,5L este soluția mobilă de hidratare La Fântâna – o apă recomandată pentru consum zilnic, ambalată elegant și comod. Provine din regiunea Mitrovo Polje (Serbia), o regiune muntoasa de pini si stejari, incadrata de masivi de pana la 2.000 m, departe de aglomerari urbane si industriale. Acest cadru natural ascunde o comoara – apa de izvor La Fantana, bine protejata sub formatiuni de roca marmoroasa de 100 de milioane de ani.

Aceasta apa e extrasa si ambalata la sursa intr-o sticla create special pentru a-i exprima personalitatea: un continut echilibrat de minerale si un gust  neutru, proaspat si agreabil care satisfice setea. Forma sticlei  este gratioasa, delicata, de o simplitate eleganta, ceea de subliniaza trasaturile continutului.

Tocmai aceasta forma simpla si eleganta a sticlei de apa iti permite sa-ti proiectezi la birou propriile standard. Prezenta ospitaliera si constanta in salile de intalniri, La Fantana – apa de izvor poate deveni un simbol al respectului si consideratiei pe care o acorzi partenerilor de afaceri sau clientilor.

La Fantana – Apa de Izvor este disponibila in versiunile plata si carbogazificata.

Produsul se prezinta in baxuri cu sticle PET de 0,5L.

 

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.