Responsabilitate socială

Ne implicam in viata comunitatii in care traim si activam, pentru ca simtim pulsul comun si suntem constienti de ariile in care ajutorul ar fi binevenit si binemeritat. Acceptam provocarile oferite si ne indreptam catre parteneriate de lunga durata, cu obiective relevante pentru contextul socio-cultural si de mediu.

 

Parcul Natural Vacaresti

 

 

Unul dintre cele mai mari, ambitioase si dinamice proiecte caruia ne-am alaturat este “delta din Bucuresti”, minunea ecologica rasarita din esecul unei initiative de mult apuse. Parcul este o zona umeda urbana, lucru foarte rar in lume, ce a luat fiinta pe santierul unui proiect hidrotehnic, inceput in 1986 de regimul comunist, insa parasit ulterior.

 

 

Pe parcursul ultimilor zece ani Parcul a patruns progresiv in atentia publicului, eforturile Asociatiei Parcul Natural Vacaresti (APNV) fructificandu-se in 2017 odata cu preluarea oficiala a administratiei Parcului, prima arie naturala protejata in mediul urban din Romania.

Continuam sa fim alaturi de Asociatie si sa ii sprijinim eforturile de a asigura dezvoltarea armonioasa a Parcului si de a populariza acest cadou, facut de natura catre o capitala in pericol de a se sufoca.

 

Elite Art Club UNESCO

 

 

Unicul reprezentant in Romania a retelei globale Jeunesses Musicales International, Elite Art Club UNESCO defasoara proiecte in vederea promovarii valorilor culturale universale - oferind atat tinerilor artisti posibilitatea de a-si afirma talentul, cat si o oportunitate de a aduce in atentia publicului artisti consacrati.

Suntem alaturi de Asociatie in organizarea festivalului “Classics for Pleasure” din Sibiu, eveniment ce isi propune sa dezvolte un centru profesional sustenabil in domeniul artistic. Festivalul le ofera tinerilor talentati posibilitatea de a colabora cu personalitati de talie internationala si a se face remarcati in fata publicului larg.

 

 

In continuare, ne focalizam atentia asupra catorva domenii:

Social

Climb Again - asociatie ce isi doreste sa ofere o sansa la viata normala persoanelor cu dizabilitati, creandu-le un cadru in care sa isi poata atinge potentialul

Asociatia Prietenia - ateliere in care persoane cu dizabilitati picteaza, tes, sculpteaza sau cultiva legume bio, ce apoi sunt vandute

Educatie

Explorator in educatie - conferinta ce ofera oportunitati de formare educationala in Brasov

SuperTeach - conferinte ce isi propun sa ofere profesorilor romani inspiratie si motivatie pentru educatie)

Mediu:

Asociatia “Cu verdele-n sus” - isi propune sa aduca in vizor situatia padurilor si necesitatea ca acestea sa fie protejate

Sport:

Training Challenge Romania - evenimente de fitness si wellness desfasurate in Bucuresti

Academia Tenis Club Bucuresti - activitate de pregatire sportiva si tenis in cadrul Complexului Sportiv Pescariu Sports&Spa