Schimbă Viitorul prin Artă

Sprijinim inițiativele menite să pornească un dialog cu privire la provocările ce apar în protejarea mediului - cum e reducerea cantității de plastic de unică folosință ce ajunge să polueze orașele și arealele naturale ale României și ale întregii planete
Citeste mai multRolul și importanța apei în organism

Deși acest aspect este destul de intuitiv, apă este nu doar extrem de importantă pentru organismul uman – este vitală. Până și noi suntem compuși în proporție de 60 – 70% din apă, iar toate alimentele pe care le consumăm conțin apă.
Citeste mai mult

Beneficiile apei minerale pentru organism

Apa minerală, carbogazoasă sau plată, provine din subteran și are o compoziție caracteristica si constanta in timp. În probabil cea mai scurtă definiție posibilă, apa minerală este apa pură din punct de vedere microbiologic, care işi are originea intr-o panză freatică sau intr-un zăcămant acvifer subteran şi care provine dintr-o sursă exploatată prin una sau mai multe emergenţe naturale sau foraje, protejata natural si prin zone stricte.
Citeste mai mult

15 curiozități și informații interesante despre apă

Apa este peste tot în jurul nostru. O bem, spălăm lucruri cu ea, o transformăm în gheață și ne-o punem în suc vara, înotăm în ea, o privim cum cade din cer în diverse forme și așa mai departe. Apa este indispensabilă vieții – faptul că nu am putea trăi fără ea este deja un truism. Și, deși ne folosim de ea atât de des, sunt atât de multe informații despre apă pe care nu le știm.
Citeste mai mult

Tipuri de ceai: Cum să alegi cel mai bun sortiment

Legenda spune că acum aproximativ 5000 de ani în China, micul împărat Shen Nung s-a oprit pe parcursul unei călătorii să se odihnească sub un copac. În timp ce își fierbea apă pentru a o bea, o frunză din copacul de deasupra a căzut în oala fierbinte și a colorat apa. După ce s-a răcit, Shen Nung a sorbit din lichid și a simțit cum o stare de pace și calm îi cuprinde corpul.
Citeste mai mult

Mai multă armonie și în pandemie - sprijinim și anul acesta Festivalul „Classics for Pleasure”

Pentru nimeni pe lumea asta, 2020 nu mai poate fi „un an ca oricare altul”. Cele două crize cu care se confruntă întreaga planetă – pandemia și criza economică declanșată de aceasta – ne-au dat tuturor viețile peste cap, ne obligă să ne adaptăm de maniere pe care nici nu ni le imaginam și, poate cel mai grav, luptă să ne ocupe conștiința și sufletul cu pesimism și disperare.
Citeste mai mult


DESTINAȚIA: ZERO HÂRTIE

Toți clienții noștri vor primi imediat, pe email și în format .pdf facturi, avize de expediție și orice alt document care confirmă prestarea unui serviciu La Fântâna.
Citeste mai mult„Dâmbovița, apă dulce” (2)

În perioada 1880-1883 Bucureștiul a fost un adevărat șantier, iar Dâmbovița a fost transformată dintr-un râu care „curgea pe unde voia”, într-un curs de apă cu o „matcă adâncă din care apa nu mai putea să iasă pentru a inunda mahalalele vecine”.
Citeste mai mult

„Dâmbovița, apă dulce” (1)

O hartă de pe la jumătatea secolului al XIII-lea și/sau începutul secolului al XV-lea ne arată un râu Dâmbovița imposibil de recunoscut. Începând din acest punct vom încerca să reconstituim, cum a evoluat de-a lungul timpului acest curs de apă...
Citeste mai mult


Vechi poduri de peste Dâmbovița

Nimeni nu-şi mai poate imagina în ziua de azi că râul care străbate Bucureştiul pe o distanţă de aproximativ 22 de kilometri avea în trecut o apă limpede şi sănătoasă, aceasta fiind folosită inclusiv la consumul curent.
Citeste mai multCine de pe ContulMeu zice-acuma Premiul Meu... ?!

Ne bucură să anunțăm câștigătorii loteriei cu premii desfășurate pe platforma Contulmeu.lafantana.ro (hyperlink) Aceștia sunt  Marele premiu (Bicicleta Pegas Hoinar) – Cellutec ROM Cele două premii 2 (Rucsac KAFUNE) – Ipea Romania, respectiv KIT Xenon
Citeste mai mult

Beneficiile unei zone umede (infografic)

Calitatea vieții depinde de calitatea aerului și a apei, în strînsă legătură cu zonele naturale. Între acestea, zonele umede sînt adevărate rezervoare de biodiversitate și au importantă valoare ecologică, hidrologică, socială și economică.
Citeste mai mult


Arabica vs. Robusta? NU. Arabica ȘI Robusta!

Pentru că totul are legătură, în ceașca ta de cafea, cu cele două specii de cafea cultivate pe glob. De care sunt, de unde vin, ce adună din sol, ce adună din prăjire, ce-ți oferă la final, alături de alte boabe – toate aceste nenumărate variabile care fa
Citeste mai mult

Kafune - The Fun Coffee!

KAFUNE, brandul de servicii de cafea pentru toate segmentele de piață – home, B2B și HoReCa – este pregătit să iasă în lume, și o face prin campania „The FUN Coffee”.
Citeste mai mult

Training Challenge Romania

Training Challenge România şi La Fântâna te invită să accepți provocarea și să experimentezi noi aventuri alături de echipa Training Challenge® în tabara de fitness SPRING RENEWAL CAMP din 30 martie - 2 aprilie.
Citeste mai mult

Un cuplu de business – apa și cafeaua

Nu sunt „el” și „ea”, nu au gen, dar formează un cuplu puternic, interdependent și de nedespărțit. Produsele pe care se bazează serviciile La Fântâna, apa și cafeaua, reprezintă compania preferată a întâlnirilor.
Citeste mai mult

Cum punem punct lui 2016

Nu suntem doar mândri, ci de-a dreptul încântați de ceea ce a însemnat 2016 pentru La Fântâna și pentru clienții noștri. În acest an am reușit să răspundem așteptărilor exprimate de voi, clienții noștri și cei pentru care credem cu tărie în ceea ce facem.
Citeste mai multO oferta curata ca apa

Un om de vanzari bun cunoaste produsul sau serviciul pe care il ofera clientului, are incredere in el, il foloseşte chiar. Dar una din cele mai mari piedici pe care le poate intalni e neincrederea in ceva ce nu e foarte bine cunoscut si testat in piata.
Citeste mai mult

Apa iti da putere!

Campania „Apa iti da putere” s-a nascut in contextul sustinerii echipei de rugby CSA STEAUA de catre La Fantana. Rugbistii sunt sportivi masivi, adevarate masini consumatoare de energie, dar unele care functioneaza eficient pentru ca stiu sa alimenteze atat cat este nevoie pentru a functiona optim.
Citeste mai mult