La Fântâna realizează lunar 15 000 de teste ale apei pe care o îmbuteliază

La Fântâna realizează lunar 15 000 de teste ale apei pe care o îmbuteliază

Testarea apei în laboratoarele La Fântâna

La Fântâna deține propriile laboratoare de analiză fizico-chimică și microbiolgică a apei, câte unul pentru fiecare dintre cele doua fabrici, din București și Sibiu. Ambele sunt autorizate de către Autoritatea Natională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și sunt certificate ISO 9001 și ISO 22000.


Conform normelor de siguranță alimentară, La Fântâna are implementate planuri de monitorizare și control stricte, pe baza cărora testează parametrii de calitate ai apei. Fiecare lot de apă părăsește fabrica doar după confirmarea respectării tuturor parametrilor optimi și legali. În medie, lunar, facem 15.000 de analize fizico-chimice și microbiologice pentru apa pe care o îmbuteliem, adică aproximativ 700 de determinări zilnice.

 

În acest mod ne asigurăm că apa care ajunge la clienți este sigură pentru consum.



Pachet Start
(6 x 8L)

Vezi produs >

Pachet Start
(8 x 8L)

Vezi produs >

Bag-in-box
(6 x 10)

Vezi produs >

Bag-in-box
(16 x 10)

Vezi produs >




De asemenea, compania realizează extern analize lunare ale loturilor de apă în laboratoarele Direcțiilor de Sănătate Publică din București și Sibiu și la LAREX, laborator al oficiului pentru Protecția Consumatorului, în cadrul auditurilor pentru validarea mărcii de Produs testat LAREX.


Compania înțelege deplin responsabilitatea serviciilor pe care le livrează și acționează permanent cu toată seriozitatea pentru a garanta calitatea și siguranța produselor.

Vezi galeria foto