Abonament cafea

la birou
Am creat abonamentele personalizate de cafea având în minte așteptările clienților. Pachetele noastre de servicii complete includ cafea, echipamente, livrare, mentenanță și service. Selecționăm atent produsele și le livrăm alături de o serie de beneficii adiționale, pentru a-ți eficientiza costurile. Prețurile abonamentelor diferă în funcție de cantitatea de cafea livrată lunar, respectiv numărul și tipul sau tipurile de aparate date în folosință.
Abonament cafea boabe Kafune
KAFUNE este brandul propriu de cafea La Fantana creat de catre specialisti de traditie din Italia ca blend superior din sortimente de boabe.
Abonament monodoze cafea Kafune
KAFUNE este brandul propriu de cafea La Fantana creat de catre specialisti de traditie ca blend superior din sortimente de boabe.
Capsule compatibile Lavazza
Introduci, apeși și ai… KAFUNE!
Capsulele de espresso KAFUNE reprezintă modalitatea cea mai rapidă prin care te poți bucura de un espresso așa cum vrei tu!
Compatibile cu sistemul Lavazza Blue®*, capsulele KAFUNE conțin 9g de cafea fiecare, astfel încât espresso-ul tău să fie mai puternic, mai intens și mai plin de gust și energie!

Cafea Kafune Filtru
KAFUNE FILTRO, disponibilă în variantele boabe și măcinată, este o cafea fără compromisuri, cu gust puternic, bine prăjită și cofeină din plin.
Este recomandată pentru prepararea unei cafele puternice la filtru. KAFUNE FILTRO are o culoare brun închis, cu spumă groasă și consistentă, iar aroma sa plăcută amintește de pâinea prăjită. Gustul este echilibrat și ușor dulce și oferă senzații pronunțate de caramel și ciocolată topită. O cafea realmente corpolentă, retrogustul KAFUNE FILTRO este persistent și ușor picant, cu note de ciocolată.
Capsule compatibile EP
În acest standard de capsule de espresso găsiți blendurile EQUILIBRIO și SERENITA. Serenità este un blend grațios, mai delicat, datorită proporției mari de Arabica din compoziție, în timp ce Equilibrio este blendul rotund, perfect echilibrat printr-un amestec ideal între Arabica și Robusta.
livrare rapidă
livrare rapidă
derulăm peste 370.000
de livrări în fiecare an 
apă atent verificată
apă atent verificată
2 laboratore interne
de testare a calității apei 
3.000.000
3.000.000
de români se hidratează
cu apa La Fantana